Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Τα σκουπίδια ¨¨πνίγουν ¨¨ την Σιντικη

 


 

 

Τα σκουπίδια έχουν αρχίσει να σχηματίζουν λόφους στην πολη του Σιδηροκάστρου .Στην πόλη ¨¨φουντώνουν ¨¨ η  αγανάκτηση και ο εκνευρισμός

 Ο λόγος της μη αποκομιδής των σκουπιδιών .Όπως μας πληροφόρησε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Σιντικης και επικεφαλης της παράταξης ΕΝΩΣΙ κ Ιωσήφ Παναγιωτιδης :

 Η σύμβαση με τον εργολάβο καθαριότητας   έληξε τον Αύγουστο. Με μία «προβληματική» σύμβαση ανατέθηκε σε εταιρία για τα επόμενα δύο Χρόνια. Υπάρχει διαμάχη με την δεύτερη εταιρία που προσέφυγε δικαστικά και δόθηκε μια παράταση στην υπάρχουσα εταιρία αρχικά μέχρι 18 Δεκεμβρίου η οποία και αυτή έληξε. Συνεπώς δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή ενεργή ανάθεση. Το πρόβλημα ίσως συνεχιστεί έως τον Απρίλιο Μάιο μέχρι να τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις και οι αγωγές.Μια απευθείας ανάθεση για 1-2 μήνες θα έλυνε ιπςως προσωρινά το πρόβλημα μέχρι να ξεκινήσει η νέα σύμβαση αλλά και αυτή η λύση χρειάζεται τον χρόνο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.