Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ειναι μια ωραια ατμόσφαιρα οι ΕΝΤΟΣ

 




Μόνο πανηγυρική δεν ήταν η χθεσινή μάζωξη της παράταξης ΕΝΤΟΣ . Κατά την διάρκεια της οποίας η νέα δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιαγκα ανακοίνωσε τις τελικές της αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα καταλάβουν θέσεις ευθύνης . Τα σκυθρωπά πρόσωπα πολλά και η δυσαρέσκεια αρκετών εμφανής .

Αντιδήμαρχοι δυσαρεστημένοι γιατι διαπίστωσαν οτι οι αρμοδιότητες τους ( παρά τον τίτλο ) ειναι ψαλιδισμένες .

Κάποιοι που ανέμεναν θέση αντιδημάρχου θα περιοριστούν σε θέσεις εντεταλμένων συμβούλων .

Κάποιοι άλλα περίμεναν και άλλα αναλαμβάνουν

Και βέβαια από αυτούς και αυτές που μένουν εκτός σχήματος .Κάποιοι εξέφρασαν δημόσια την δυσαρέσκεια τους . Γιατι μπορεί οι θέσεις να είναι πολλές και οι υποψήφιοι λίγοι ( σε βάθος πενταετίας ). Αλλά άλλο να ξεκινάς με το καλημέρα και άλλο να μένεις στον πάγκο. Περιμένοντας να κάνει λάθος ο συνάδελφος σου ώστε να μπεις να αγωνιστεις ως αλλαγή .

Βέβαια υπήρξαν και οι ικανοποιημένοι .Αυτοί που έστω και στο παραπέντε κατάφεραν να βρουν μια θέση στο κυβερνητικό σχήμα. Έστω και αν αυτή είναι ¨¨διακοσμητική. Κάτι σαν υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου .

Και υπάρχουν ήδη οι πρώτες ενστάσεις αν το σχήμα λειτουργήσει. Γιατι υπάρχουν πολλές επικαλύψεις αρμοδιοτήτων των αντιδημάρχων. Π.χ στο ευαίσθητο θέμα της σχολικής στέγης  , του πολιτισμου και των έργων

Η φράση του Νικόλα Βαμβακουλα << Εγώ λέω να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή με πέντ’-έξι άτομα >> . Είναι λίγη ...........

2 σχόλια:

  1. Μάλλον είναι αγχωμενοι γιατί θα παραλάβουν χάος και χρέη . Θα μας το πουν βέβαια οι ορκωτοί λογιστές. Κατά τα άλλα θέλει δύο τρία χρόνια να ξεχρεωσει ο δήμος μάλλον τις πιστολιες . Α ρε Αγγελίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σοβαρή ανάλυση των οικονομικών.
      Μείνετε στο τηλέφωνο μηπως χτυπήσει για το βραβείο Nobel.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.