Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Τώρα που ξήλωσαν το στέγαστρο -Έκλεισε το γήπεδο

 


 

 

Οι εργασίες αποξήλωσης του στεγάστρου στις θέσεις των επισήμων στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών έχουν ολοκληρωθεί και πλέον αναμένεται η επιτροπή αδειοδότησης αθλητικών χώρων μαζί με εκπροσώπους της Λίγκας για να δώσει το «ΟΚ», ώστε να αρχίσει να παίζει ο Πανσερραϊκός στο δεύτερο γύρο της Super League τα παιχνίδια του εκεί, χωρίς όμως θεατές!!!

Αφού, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης είναι οι αγώνες της Super League να διεξάγονται τους δύο προσεχείς μήνες (μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024) χωρίς θεατές, λόγω του σοβαρού τραυματισμού αστυνομικού, από ομάδες χούλιγκαν.

Ετσι τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Πανσερραϊκού με Ολυμπιακό (18/12), ΑΕΚ και Κηφισιά θα πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές. Τα δύο πρώτα παιχνίδια θα έφερναν και πολλά έσοδα από τα εισιτήρια για την ΠΑΕ, πράγμα που ισοδυναμεί με οικονομική καταστροφή.

Η μελέτη στατικής επάρκειας και το δυσθεώρητο κόστος επισκευής

Να σημειωθεί πως αναμένεται και η ολοκλήρωση της μελέτης στατικής επάρκειας του δημοτικού γηπέδου (απομένει η μελέτη για τα δύο πέταλα). Ήδη το κόστος αποκατάστασης του Δημοτικού γηπέδου, σύμφωνα με την μέχρι τώρα μελέτη, που αφορά τις δύο κερκίδες (ανατολική και δυτική) φτάνει τα 2.600.000€.


Να σημειωθεί πως η εταιρεία που ανέλαβε την μελέτη στατικής επάρκειας του Δημοτικού γηπέδου έχει αιτηθεί παράταση (έληξε στις 30-11-2023) της παράδοσης της ολοκληρωμένης μελέτης, η οποία θα συζητηθεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 14-12-2023.

Σύμφωνα, δε με πληροφορίες μας, η μελέτη δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στατικότητας και στο βόρειο πέταλο (αυτό που συνορεύει με το πάρκινγκ) που σημαίνει ότι θα αυξηθεί κι’ άλλο το κόστος της αποκατάστασης των προβλημάτων, και πιθανόν να φτάσει τα 4.500.000€, ποσό που σίγουρα θα έχει πρόβλημα να διαθέσει ο Δήμος Σερρών!

 https://www.anexartitos.gr

2 σχόλια:

  1. Καμμένη γη.
    Είναι αλήθεια ότι ήδη οι σύμβουλοι της κ. Μητλιάγκα έχουν απηυδήσει από αυτά που έχουν δει στα πεπραγμένα του Δήμου γενικότερα; Ακούω ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι τα περίμεναν. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκρεμίστε το επιτέλους!
    τρύπιος κουμπαράς κατήντισε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.