Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Βισαλτιας : Εργασίες ανακαίνισης για τον εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ

 


 

Υπεγράφη η σύμβαση : «Εργασίες ανακαίνισης για τον εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ » συνολικού προϋπολογισμού μελέτης: 82.030,96 Ευρώ

 

Η πίστωση προέρχεται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Στο Δημαρχείο Βισαλτίας, στη Νιγρίτα, την προηγούμενη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Θεοχάρης Μιχαηλίδης συμφώνησαν και συναποδέχτηκαν την εκτέλεση των εργασιών του έργου «Εργασίες ανακαίνισης για τον εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ».

Ο κ. Μιχαηλίδης αποδέχεται ανεπιφύλακτα την ανάθεση αυτή και αναλαμβάνει την εκτέλεση των εργασιών σύμφωνα με την παρούσα σύμβαση του έργου «Εργασίες ανακαίνισης για τον εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ» προϋπολογισμού 82.030,96 € . Η δαπάνη προέρχεται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και
Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Σημειώνεται εδώ, ότι η συνολική προθεσμία του έργου έχει καθοριστεί σε οκτώ (8) μήνες από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αντίστοιχο άρθρο της Ε.Σ.Υ. του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.