Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών ο δήμαρχος ???

 


 

 

 Στο δελτίο ειδήσεων του ΕΠΙΛΟΓΕΣ φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης ο οποίος μίλησε για την  αντιπαράθεση που είχε με τον νέο δήμαρχο κ Κοτσακιαχιδη με αφορμή το νέο πόρισμα του ελέγχου των οικονομικών πεπραγμένων της ΔΕΥΑΗ. Στην παρατήρηση του Γιώργου Καπετάνιου οτι αν και αυτό το θέμα κυριάρχησε και στην προεκλογική περίοδο οι δημότες δεν φάνηκε να επηρεάζονται αφού έστω και οριακά εξέλεξαν δήμαρχο τον κ Κοτσακιαχίδη  σ .Ο κ Κουτσακης αν και αρχικά αναγνώρισε το αποτέλεσμα .Άφησε αιχμές για το πως διαμορφώθηκε λέγοντας οτι πολλοί γνωρίζουν τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν και το τι έγινε την Κυριακή των εκλογών. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου να πει τι έγινε ο απερχόμενος δήμαρχος απάντησε με την φράση ¨¨εμείς είμαστε φτωχοί αλλά τίμιοι ¨¨ .

¨¨¨Δηλαδή οι άλλοι ειναι πλούσιοι ¨¨ αναρωτήθηκε ο κ Καπετανιος .¨¨Δεν ξέρω γενικά μιλάω ¨¨ απάντησε ο δήμαρχος. Ο οποιος επιφυλάχθηκε κάποια στιγμη στο μέλλον να μιλήσει για τα οσα έλαβαν χώρα στις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.