Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Σέρρες : Ο Διευθυντής του ΚΥ Νιγρίτας διαψεύδει το ΕΚΑΒ

 


 

Απάντηση με την οποία διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται η διοίκηση του ΕΚΑΒ . Δίνει ο διευθυντής του Κ.Υ Νιγρίτας κ Χαρίλαος Αχλάδας .Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ήμερες. Οταν ο γιατρός συνόδεψε ασθενή ( που υπέστη έμφραγμα )  στο νοσοκομείο Σερρών. Και το ασθενοφόρο αρνήθηκε να τον μεταφέρει πίσω. Όταν μάλιστα εφημέρευε στο Κέντρο υγείας Νιγρίτας

 

 

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ.
ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.
 
 1ο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΗΣΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΥΛΙΚΏΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ, ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ, ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΥΘΕΜΕΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΎ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΉΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΌ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΎ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. 
 
2οΆΡΝΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ: ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ, ΔΑΠΑΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΊΣΩ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΠΌΣΟ ΧΡΌΝΟ? ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΌΤΙ ΕΦΥΜΕΡΕΥΟΥΜΕ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΉΝΑ ΆΡΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΎΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΌΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΌΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΤΑΘΕΡΆ, ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΚΑΎΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗ.
3ο ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΣΤΆΣΗ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ, ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΉ ΚΑΙ ΗΘΙΚΉ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΝΑ ΛΎΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΟΎΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΉ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗΣ Η ΟΠΟΊΑ ΜΌΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΊΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.