Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Το ρεπορταζ της Βαϊας Βαϊδου και η τρικυμια στην παράταξη των ΕΝΤΟΣ

 


 

 Πλήρες και αναλυτικότατο το ρεπορταζ της Βαϊας Βαϊδου για τα όσα έλαβαν χώρα στην μάζωξη της παράταξης ΕΝΤΟΣ . Κάτι που προκάλεσε τρικυμία εντός των τειχών της παράταξης των ΕΝΤΟΣ. Αφού οι λεπτομέρειες που έδωσε η δημοσιογράφος για τις γκρίνιες και την δυσαρέσκεια όσων θεωρουν οτι αδικήθηκαν από τις επιλογές της δημάρχου .Έδειξε οτι στους ΕΝΤΟΣ κάποιος ή κάποιοι μιλάνε και όλοι αναζητούν να βρουν ποιοι ή ποιος είναι. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικέ μέλος της παράταξης .Το ¨¨ βαθύ λαρυγγι ¨¨ πρέπει να κρατούσε και σημειώσεις για τα όσα έλαβαν . Για να δώσει τόσο ακριβείς πληροφορίες στην δημοσιογράφο

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή με κάνει αντιδήμαρχο την Παλαζη που καλύτερα θα ήταν να κάτσει για λίγο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ΚΕΔΗΣ. Η ίδια λέει την έκανε γιατι έχει εμπειρία. Ε αφού ήθελε έμπειρο άτομο γιατί δεν έκανε την Χρυσούλα την Καρασουλτανη που ακόμη και στις εκλογές έκανε έναν αγώνα μόνο για τους Εντός. Δεν κοίταξε ποτέ προσωπικό ψήφο και είναι χρονια στην τοπική αυτοδιοίκηση! Μάλλον δέχθηκε πολύ πίεση από κάπου η Βαρβάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.