Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : ¨¨Βαφτίσια ¨¨ ...εκ παραδρομής


 

 

 

Αντιδράσεις προκάλεσε το κύμα τοποθέτησης μαρμάρινων πλακών σε πάρκα και πλατείες από τον δήμο Σερρών στα πλαίσια της απόφασης για την ονοματοδοσια κοινόχρηστων χώρων. Καθως κάποιοι εξ αυτών των χώρων  δεν ανήκουν στον δήμο Σερρών. Ένας από αυτούς και το πάρκο που ανήκει στο Όμιλο Ορφέα. Όπως έκανε γνωστο σήμερα ο πρόεδρος του Ορφεα κ Φωτογλου ( μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ )  επικοινώνησε με τον δήμο Σερρών και από την πλευρα του δήμου αναγνώρισαν το λάθος. Λέγοντας οτι έγινε εκ παραδρομής. Και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί νέα πλάκα από στην οποία δεν θα υπάρχουν  οι λέξεις δημοτικό πάρκο.

Το ωραίο της όλης ιστορίας ειναι ( σύμφωνα με τον κ Φώτογλου  ) οτι κατά τους θερινούς μηνες ο Όμιλος ζήτησε την βοήθεια του δήμου για να καθαριστεί το πάρκο από τα χόρτα. Η απάντηση ήταν οτι δεν μπορούν να το πράξουν γιατι ο χώρος είναι ιδιωτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.