Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Να μην την λέτε δήμαρχο

 


 

 Στις δύο τελευταιες συνεδριάσεις του δημοτικου συμβουλίου Σερρών. Ο απερχόμενος δήμαρχος  κ Χρυσάφης όσες φορες απευθύνθηκε στην κ Μητλιάγκα απέφυγε να της αποδώσει τον τίτλο νέα δήμαρχος. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο δελτίο τύπου των Συμμάχων που εξέδωσαν στα μέσα της εβδομάδος. Όπως μου ψιθυρισε ο σμπίρος μέχρι την έκδοση της απόφασης του εκλογοδικείου για την προσφυγή κατά του αποτελέσματος των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Υπάρχει οδηγία προς τα μέλη της Συμμαχίας , όσες φορές δημόσια θα απευθύνονται στην κ Μητλιάγκα να αποφεύγουν να την προσφωνούν δήμαρχο .


3 σχόλια:

  1. Επειδη η μικροπρεπεια δε χωρα στο πρωτοκολλο θα επισημανω το εξης. Απο 1.2.2024 οποιος δεν απευθυνεται στην κα Μητλιαγκα με τη θεσμικη ιδιοτητά της και για ζητηματα του Δημου δικαιουται να τον αγνοεί. Επομένως θα γελασει και το παρδαλο κατσικι στις συνεδριασεις του Δ.Σ. Σερρων αν ισχυει η πολιτικη της μικροπρεπούς συμπεριφορα. Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης το βράδυ των δημοτικών εκλογών αναγνώρισε το αποτέλεσμα των εκλογών και έδωσε συγχαρητήρια στη νέα Δήμαρχο Μητλιαγκα και την άλλη μέρα κατέθεσε ένσταση στα δικαστήρια για το αποτέλεσμα των εκλογών και τώρα δίνει οδηγίες στους συνεργάτες του να μην αποκαλούν την κυρία Μητλιαγκα νέα Δήμαρχο. Δε νομίζω, ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.