Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Γιάννης Δεσποτίδης : Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό

 





Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς του σχολικού συγκροτήματος (21ο και 15ο δημοτικά σχολεία – 13ο και 27ο νηπιαγωγεία) που πρέπει να κλείσει μια εβδομάδα νωρίτερα για τις γιορτές,  προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την πλήρη αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, η οποία  σύμφωνα με το πόρισμα της αυτοψίας ηλεκτρολόγου στις 10 Απριλίου 2023 , είναι σε άσχημη κατάσταση.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιάννης Δεσποτίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών  που είχε από την Δευτέρα το πρωί που ανέδειξε το θέμα, ότι όντως έγινε αυτοψία και υπήρχε το πόρισμα από τις αρχές Απριλίου αλλά σημείωσε ότι έπρεπε να ακολουθήσει  μελέτη, στη συνέχεια να χρηματοδοτηθεί και μετά να αναλάβει ο ανάδοχος, μια διαδικασία που ξεπέρασε τους πέντε μήνες. Το διάστημα όμως αυτό – είπε ο κ. Δεσποτίδης- αποκαταστάθηκαν τα κύρια προβλήματα και απομονώθηκαν οι όποιες πηγές κινδύνου.

Τα σχολεία θα κλείσουν μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία για τις γιορτές- θα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά –  και ανάλογα με την πορεία των εργασιών θα ενημερωθούν οι γονείς για το πότε θα περάσουν το κατώφλι του σχολείου οι μαθητές τη νέα χρονιά. 

https://www.ertnews.gr 

2 σχόλια:

  1. K. Δεσποτίδη σε κάποια πράγματα χρειάζεται πυγμή και αποφάσεις που κάποιους θα τους δυσαρεστήσεις. Όταν βλέπεις τις απευθείας αναθέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και δε μένει φράγκο για τα σχολεία πρέπει να βγεις και να μιλήσεις. Εσύ επέλεξες τη σιωπή επί 4 χρόνια και στο τέλος έκανες το λάθος να ζητήσεις ξανά τη ψήφο του σερραϊκού λαού. Αυτός απάντησε "σπίτι σου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές ότι δε γνωρίζεται από δημόσια διοίκηση, προϋπολογισμό κλπ.
    Συγχέεται από άγνοια βεβαια και όχι κακή πρόθεση.
    Ίσως αν ασχοληθείτε με τα κοινα μάθετε τις διαδικασίες , όποτε θα αποφεύγατε τετοια σχόλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.