Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Οι παρενθέσεις ¨¨ ........ και οι εκλογες του 2028

  


 

 

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια μου ψιθύρισε ο σμπίρος .Μεταφέροντας μου οτι ΄ δειλά δειλά άρχισαν οι πρώτες ζυμώσεις για τις εκλογές του 2028 στον δήμο Σερρών .   Αρκετοί ειναι αυτοί που ήθελαν να μπουν στην μάχη και των πρόσφατων εκλογών .Άλλα λόγω της κοινής ιδεολογικής προέλευσης με τον Αλέξανδρο Χρυσαφη επέλεξαν να μείνουν εκτός  για να μην χρεωθούν την ήττα του. Όμως πλέον Συμμαχία και Χρυσαφης έχασαν ( και ολοκληρώσαν ) την πορεία τους στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ ) και μάλιστα έχοντας την στήριξη όλης της γαλάζιας πολυκατοικίας . Η κ Μητλιαγκα εκτιμούν οτι δεν είχε και δεν  θα αποκτήσει ένα ομοιογενές εκλογικό σώμα. .Αφού στην κάλπη των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου ενα μεγάλο ποσοστό δεν την επέλεξε γιατι έπεισε οτι έχει πρόγραμμα και όραμα .Αλλά ήθελαν να τιμωρήσουν τους Συμμάχους .

 Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2028 .Χρόνος πολύς αλλά και αναγκαίος και χρήσιμος .Που θα οδηγήσει στην πολιτική  αποστρατεία αρκετούς οι οποίοι κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο από το 2010 μέχρι σήμερα αλλάζοντας παρατάξεις .

Το 2028 ισως είναι η  τελευταία  ευκαιρία να ξεκινήσει η προσπάθεια για να ¨¨ζυγώσουμε ¨¨ την υπόλοιπη Ελλάδα

4 σχόλια:

  1. Η Μητλιαγκα έχει στήριξη Καραμανλή Χατζηβασιλείου Αραμπατζή Λεονταριδη πλέον. Άμα πάει καλά θα είναι ευχής έργον για όλους και ουδέποτε απειλή. Μια χαρά βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ πίστη έχετε στη μητλιαγκα. Σας την έφερε μια φορά ελπίζω να τα πάει καλά και να σας γειωσει και το 2028

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ βιάζεστε, η Βαρβάρα δεν ξεκίνησε ακόμη. Μια χαρά όραμα είχε, μεγάλα λόγια δεν είπε και καλά έκανε. Είδαμε και το όραμα του Χρυσάφη…Όσο για το 2028, τα γατάκια που ακολουθούν τον Χρυσάφη πάλι τεμενάδες θα του κάνουν, και πάλι θα χάσουν τις εκλογές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μεταφέρει το δημαρχείο στο κτίριο της περιφέρειας… είναι δέσμευση προεκλογική στο φυλλάδιο

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.