Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Σέρρες : Σεμινάριο Kαρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης

 


 

Με αφορμή την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ν. Σερρών διοργανώνει εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Kαρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στην βασική υποστήριξη της ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2023 ( Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης)  ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 στο Επιμελητήριο Σερρών.

 

Για τον σκοπό αυτό όσοι επιθυμούν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη Αίτηση (με πολύ ευδιάκριτα γράμματα) και να την στείλουν μέχρι την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 στο email asfalistes.serron@gmail.com μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης 30 ευρώ στον λογαριασμό του Σωματείου.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR7901104650000046544063897

Το σεμινάριο απευθύνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Με την εγγραφή στο σεμινάριο δημιουργείται λογαριασμός στην ιστοσελίδα του ERC (www.erc.edu) και έτσι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατεβάσουν σε ψηφιακή μορφή το εγχειρίδιο των κατευθυντήριων οδηγιών της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.
Μετά την επιτυχή περάτωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν την πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council) η οποία έχει παγκόσμια ισχύ. Η πιστοποίηση διαρκεί για 3 χρόνια.

Η πρόληψη και η έγκαιρη επέμβαση, όταν υπάρχει η κατάλληλη γνώση, μπορούν να σώσουν ζωές.
Και τα δικά σου χέρια μπορούν να σώσουν μια ΖΩΗ !!!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6972444396, 6943258334

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.