Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : Συνάντηση του Προέδρου με τον νέο Πρόεδρο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε.

 



Τον νέο Πρόεδρο των Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Γιάννη Εμμανουηλίδη , υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης 31 Οκτωβρίου στο Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Ο κ. Εμμανουηλίδης αναφέρθηκε στην πορεία και στις δράσεις του Συλλόγου καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με μείζον τη «μαύρη» εργασία , που δυστυχώς «ανθεί» και στον κλάδο τους.
Παράλληλα, επισήμανε τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι, όπως όλοι οι επαγγελματίες, με το ιδιαίτερα αυξημένο πλέον κόστος συντήρησης των φροντιστηρίων τους.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε ότι το Επιμελητήριο Σερρών βρίσκεται πάντα κοντά σε όλα τα Σωματεία της ΟΕΒΕΣΣ και πως η πόρτα του είναι ανοιχτή για συνεργασία.
Όπως επισήμανε, το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός σε ο,τιδήποτε χρειαστούν όλες οι επαγγελματικές ομάδες, πιστεύοντας πως με τις συνέργειες μπορούν να λυθούν προβλήματα και να αναπτυχθούν σημαντικές δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.