Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : ΄΄Ξεκαθαριστε την κατάσταση ¨¨ κ Δήμαρχε


 

 

 

 ¨¨Έχουν βουίξει  και οι πέτρες ΄¨ που λέει ο λόγος οτι η Συμμαχία Σερραιων θα καταθέσει προσφυγή στο εκλογοδικείο  κατά του κύρους των εκλογών .Έχουν  μάλιστα γίνει και μαζώξεις της παράταξης οπου έγινε και ενημέρωση επι του θέματος. Όλα αυτά βεβαίως ανεπισήμως . Γιατι ουδείς από την Συμμαχία έχει βγει δημόσια να το ανακοινώσει. Οφείλει λοιπόν ο επικεφαλης ( και το οφείλει στους Σερραίους δημότες ) να βγει και να μιλήσει και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες. Αν πράγματι έχει αποφασιστεί να κατατεθεί προσφυγή. Θα πρέπει να εξηγήσει και τους λόγους που αμφισβητεί το αποτέλεσμα .Με αυτή την συνεχιζόμενη παραφιλολογία , τις διαρροές και τους ψιθύρους . Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την δημιουργία ενός τοξικού κλίματος .Κάτι που μετά βδελυγμίας αποκήρυσσε μέχρι τώρα η δημοτική αρχή

2 σχόλια:

  1. Αν νομίζουν ότι με λάθος στο τυπογραφείο θα αμφισβητηθεί η βούληση του σερραικου λαού κάνουν μέγα λάθος. Και πολύ φοβάμαι ότι θα εμπλέξουν και πολιτικούς που δεν έχουν καμία σχέση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΤΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ!!!!!ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ!!!ΑΧ ΑΛΕΚΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ!!!!ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!ΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.