Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικής : Δράση του Κέντρου Κοινότητας

 




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16/11/2023 από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιντικής και την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ε.Ν.ΟΡΑΜΑ του ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών η δράση ενημέρωσης πολιτών (Street Work) για τη Λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Κοινότητας και η Κινητή Μονάδα.
Η δράση υλοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας του Σιδηροκάστρου στα πλαίσια της εξωστρέφειας των παραπάνω φορέων, ώστε να ενημερωθεί ο γενικός πληθυσμός του Δήμου για τις δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουν οι φορείς.
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιντικής ευχαριστεί θερμά την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σιντικής για την υποστήριξη της δράσης, καθώς και την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ε.Ν.ΟΡΑΜΑ για την άψογη συνεργασία. Σταυρουλα ΑργυροπουλουIordana Toutziari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.