Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ο Άδωνις για… αρχηγός της «Ομπρέλας»

 



Ομπρέλα προστασίας στους Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Φίλη και Δημήτρη Βίτσα ύψωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τα όσα είπε νωρίτερα σήμερα (1/11) η Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικά με το ενδεχόμενο διαγραφής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε αρχηγός της «Ομπρέλας» να

ήταν ο υπουργός Εργασίας, λίγο πριν την αποχώρηση της τάσης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορεί, ρε φίλε, να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Σκουρλέτη και του Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν γίνεται αυτό, είναι από αυτά που δεν γίνονται στη ζωή», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, υπάρχει πρόβλημα. Με συγχωρείτε, αυτά εγώ τα θεωρώ αδιανόητα αυτά. Μιλάω για το ύφος, όχι για την πολιτική ουσία. Πρέπει, λέει, να διαγραφούν χωρίς δισταγμό! Ανελέητα! Πάρτε τους τα κεφάλια! Ποιος; Η Τζάκρη! Η αρχιπασόκα, η πρασινοφρουρού. Η γυναίκα που έχει ψηφίσει τα τρία μνημόνια! Να λέει χωρίς δισταγμό να διαγραφεί ο Σκουρλέτης, ο Φίλης και ο Βίτσας το θεωρώ ιεροσυλία. Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια, να έχουμε αίσθηση ορίων».

Ούτε τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να περίμεναν ότι θα βρουν υπερασπιστή στο πρόσωπο του Άδωνη Γεωργιάδη.

Α.Ο.

https://www.ieidiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.