Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα

 


 

 

 

 Στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών έρχεται προς ψήφιση η έγκριση σύναψης Σύμβασης ενεχυριάσεων απαιτήσεων, σύμβασης μεσεγγύησης και συστάσεων Ειδικού Καταπιστευτικού Λογαριασμού που αφορά την σύμβαση για τα LED .

Ένα ενδιαφέρον έχει τι θα ψηφίσει ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκότσης  .

Θυμίζουμε το γιατι .

Το 2019 οι Σύμμαχοι εγκατέλειψαν τον διαγωνισμό που είχε δρομολογήσει η δημοτική αρχή Αγγελίδη. Υιοθετώντας άλλη διαδικασια .Ο Ηλίας Γκότσης ( αντιδήμαρχος επι Αγγελίδη ). Ως επικεφαλης της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ . Ουκ ολίγες φόρες κατακεραύνωσε την     Συμμαχια υποστηρίζοντας οτι η πρόταση Αγγελίδη ήταν πολύ καλύτερη από την πρόταση της Συμμαχιας .Μάλιστα όταν ο Παντελής Χράπας ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας στην οικονομική επιτροπή. Ψήφισε την πρόταση των Συμμάχων. Ο  κ Γκότσης με δηλώσεις του είχε ¨¨αδειάσει ¨¨ τον κ Χράπα λέγοντας οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις .Καλώντας τον εμμέσως να ανεξαρτητοποιηθεί και να αποχωρήσει από την Δ.Π.Σ.Μετά από λίγους μήνες βέβαια βρέθηκαν και οι δύο στην στέγη της Συμμαχιας.

Τι λοιπόν θα κάνει την Πέμπτη ο κ Γκότσης θα καταψηφίσει ??? Μένοντας συνεπής στα όσα έλεγε τα προηγούμενα χρόνια ?? Η θα υπερψηφίσει ???

Όπως είπε και ο Καρλ Μάρξ :Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα

3 σχόλια:

  1. Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του. Δεν του φτάνει που πλέον δεν θα είναι τίποτε και θα μαραζώσει, τον κράζετε και από πάνω. Πόσα να αντέξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όπως είπε και ο Καρλ Μάρξ :", μην μού πεις ότι αποδέχεσαι και τα τσιτάτα του Μαρξ;
    Δεν σού είπε ο σμπίρος τα παθήματά τους, όλων των Αλβανών, από τον μαρξιστή Εμβέρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.