Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας: Κοντόθωρη πολιτική και κοντή μνήμη...??????

 


 

 Για λόγους που δεν εξηγήθηκαν πότε το  2019 το προεκλογικό πολιτικό  φλερτ της Συμμαχίας Σερραιων με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ .Μετα τις εκλογές οχι μονο δεν κατέληξε σε ¨¨πολιτικό γάμο ¨¨ αλλα είχαμε και διαζύγιο .Αφού οι Σύμμαχοι ήρθαν κοντά με την παράταξη Φωτιάδη. Ο πρώην δήμαρχος δεν το συγχώρησε ποτέ στον Αλέξανδρο Χρυσαφη και με το καλημέρα έκανε σαφές οτι είναι απέναντι στην δημοτική αρχή. Σε ότι αφορά όσους είχαν εκλεγεί από την παράταξη του. Ο κ Βασίλης Παπαβασιλείου , ο Γιώργος Δουκας και ο Στέλιος Γαλάνης έμειναν απαρέγκλιτα στην γραμμή Αγγελιδη .Ασκώντας αντιπολίτευση .Ο Πέτρος Αγγελίδης και οι τρεις δημοτικοί συμβουλοι στήριξαν την υποψηφιότητα της κ Μηλτιάγκα και μάλιστα ο κ Δουκας ήταν υποψήφιος και εξελέγη.

Ιδιαίτερη περίπτωση η στάση του Παντελη Χραπα και του Ηλία Γκότση . Μετά το πέρας της πρώτης διετίας , Πιθανόν  ¨¨παρασυρμένοι ¨¨ από την περιρρέουσα ατμοσφαίρα οτι οι Σύμμαχοι θα κάναν περίπατο. Ξέχασαν την αθέτηση των όσων υποσχέθηκε η Συμμαχία ¨¨διέγραψαν ¨΄¨τα οσα είχαν πει για τους Συμμαχους . Αρνήθηκαν ακομη και το ιδκο τους έργο ( ως μέλη της δημοτικής αρχής Αγγελίδη 2014-2019 ). Και έγιναν συμμαχοι

Οι εκλογές ήρθαν και το αποτέλεσμα δικαίωσε τους Αγγελιδη , Παπαβασιλειου , Δουκα, Γαλάνη .

Ηλίας ΓΚότσης και Παντελης Χράπας παρα το 47% δεν κατάφεραν ούτε να εκλεγουν .

Για να δικαιωθεί η ρήση οτι στην πολιτική οταν ακολουθείς κοντοθωρη πολιτικη και έχεις κοντή μνήμη .Ο χρονος δεν σε δικαιώνει

1 σχόλιο:

  1. Χραπας και Γκότσης δούλεψαν σκληρά ως αντιδήμαρχοι επί Αγγελίδη και υπερασπίστηκαν το έργο τους την επόμενη τετραετία στην αντιπολίτευση,οι άλλοι τρεις πετούσαν αητό τέσσερα χρόνια και ο Αγγελίδης κολλημένος με τις εμμονές του.Το αν η εμπάθεια και η εκδίκηση του βγήκε σε καλό αυτό είναι άλλο θέμα.Μεχρι και με τον Μητλιαγκα και το Φωτιάδη που ήταν ορκισμένοι εχθροί του τα βρήκε προκειμένου να εκδικηθεί αυτή τη φορά τους πιστούς συντρόφους του.Περιμενουμε να δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτή η λυκοφιλία και για που θα βάλει πλώρη την άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.