Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Η απορια της ημέρας : Ποια είναι η θέση της νομικης υπηρεσιας ????

 


 

Στον απόηχο της απόφασης της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας Θράκης για την σύμβαση για τα LED . Θα είχε ένα ενδιαφέρον να ακουσουμε την άποψη του επικεφαλης της νομικής υπηρεσίας του δήμου Σερρών κ Κατιρτζόγλου .Ο ίδιος είναι νομικός και στην νομική ομάδα του δήμου υπάρχουν καμιά 3-4 ειδικοί συνεργάτες δικηγόροι , πέραν των με πάγια αντιμισθία νομικών του δήμου . Δεν πρέπει να ενημερώσουν τους δημότες τι προβλήματα δημιουργεί ή δεν δημιουργεί αυτή η απόφαση ???

Και βέβαια ποιος φταίει για αυτό το λάθος στην διαδικασια  που ακολούθησε ο δήμος .

ΥΓ: 

3 σχόλια:

  1. Πάλι λάδι θα την βγάλει ο Αιγύπτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί διαχειριστές, απάντηση σε αυτό το ερώτημα οφείλουν να δώσουν όλοι οι Δημοτικοί Συμβουλοι που ειναι και Δικηγόροι.
    Προεξαρχούσης φυσικά της κ.Μητλιάγκα η οποία οταν ελήφθη η απόφασις αυτη στην Ο.Ε. ηταν οχι μόνο εν ενεργεία Δημοτική Συμβουλος και επι 3,5 χρόνια μέλος της Ο.Ε., αλλά και υποψήφια Δημαρχος αρα εν δυνάμει Δήμαρχος.
    Επομένως κυρίως η κ. Μητλιάγκα πρέπει να πεί στους Σερραίους πού έβοσκε αυτοδιοικητικά και νομικά, όταν γινόταν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΥΓ: ", το ποιο ωραίο.
    Πώς λέμε, ότι "τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι";
    Έτσι ακριβώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.