Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨Τους κοιμησε ¨¨

 


 

Οι εκλογές στον δήμο Σερρών και η προεκλογική καμπάνια των Συμμάχων. Πιθανόν να διδάσκεται στο μέλλον ( Ως παράδειγμα προς αποφυγήν  )  στις πανεπιστημιακές σχολές που ασχολούνται με τις πολιτικές επιστήμες και την επικοινωνία . 

Τους κέρδισε ένας αντίπαλος που επί των όλων μεγάλων ζητημάτων του δήμου δεν κατέθεσε προεκλογικά καμιά ολοκληρωμένη πρόταση  .Και οι Σύμμαχοι αντι να το αναδείξουν . Μετρούσαν χτυπήματα και LIKE 

Να θυμίσουμε τι γράψαμε

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ψάχνουν το προεκλογικό αφήγημα της Βαρβάρας Μητλιάγκα

 Στο δελτίο τύπου με το οποίο η κ Μητλιάγκα περιορίστηκε σε μια πολιτική έκθεση ιδεών με

3 σχόλια:

  1. Κυρίες και κύριοι του Serresbomb και του γραφείο τύπου του Χρυσάφη.
    Η εξήγηση για την ήττα του Χρυσάφη είναι απλή. Οι Σερραίοι κατάλαβαν τι εστι Χρυσάφης και δεν ήθελαν να τον δουν και να τον ακούσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συνεχίζει ο Χρυσαφης με τον ίδιο ενθουσιασμό να πηγαίνει από λάθος σε λάθος μετεκλογικά. Αν γινοταν αυριο ξανα εκλογές θα εχανε με μεγαλη διαφορα.Απετυχε παταγωδώς με όλες τις συνθήκες ευνοϊκές γι'αυτόν. Δεν τον θέλουν οι Σερραίοι ούτε για αντιπολίτευση. Όσο για τους ημιμαθείς συμβούλους του, ας πρόσεχε, ειδικά με τον πολυπράγμων μεταγραφέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με 35 ψήφους διαφορά;;;; κατάλαβαν βρε αντε τραβά από εδώ,τόσο μεγάλη ηταν η διαφορά της αφωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.