Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Στην Πολιτική πρέπει να βλέπεις τη μεγάλη εικόνα

 


 

Στην πλευρα των ηττημένων των εκλογών για 4η συνεχόμενη φορά ο αντιδήμαρχος κ Βασίλης Χρυσανθίδης . Ίσως γιατι για μια ακομη φορά αγνόησε τον νομοτελειακό νόμο οτι στην πολιτική πρέπει να βλέπεις την μεγάλη εικόνα .

Από το 2020 φημολογούνταν οτι ¨¨φλέρταρε ¨¨ με την Συμμαχία .Κάτι που επιβεβαιώθηκε  πριν ένα χρόνο όταν  οχι απλά έγινε Σύμμαχος αλλά πήρε και θέση στο κυβερνητικό σχήμα .Και βεβαίως επιλογή του ήταν , άλλα από δω και πέρα άρχισε το μεγαλύτερο πολιτικό του λάθος. Που ήταν οτι ¨¨έκοψε ¨¨ τις γέφυρες με την παράταξη της κ Μητλιάγκα .Αν και την ημέρα της ανακοίνωσης της ανεξαρτητοποιήσης του η κ Μητλιάγκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά του και την παρουσία του στην τοπική αυτοδιοίκηση . Ο ίδιος ¨¨φρόντισε να ανταποδώσει ¨¨ επιτιθέμενος στην κ Μητλιάγκα μόλις έκανε γνωστο οτι θα είναι υποψήφια δήμαρχος . 

 

Δήμος Σερρών : ¨¨Το ευχαριστω ¨¨ του αντιδημάρχου στην Βαρβάρα Μητλιάγκα

 

Αναγκάζοντας την   , να αναθεωρήσει τα όσα είπε και στις αρχές Απριλίου όταν έκανε την επίσημη παρουσίαση της παράταξης να πει οτι   “Ο κ. Χρυσανθίδης δυστυχώς έχει κληθεί να παίξει ένα ρόλο ανθρωποφαγίας από τον μέντορα του που είναι πλέον ο κ. Χρυσάφης»

Βεβαια ο αντιδήμαρχος δεν σταμάτησε έκει αλλά με αφορμή και το θέμα του γηπέδου εξαπέλυσε νεα επίθεση στην υποψήφια δήμαρχο .Αν  ανατρέξουμε στα όσα ειπώθηκαν τους προηγούμενους μήνες .Δύσκολα θα βρούμε άλλο μέλος της Συμμαχίας που να έχει ¨¨κοντραριστεί ¨¨ τόσο με την κ Μητλιάγκα. Και πλέον είμαστε στην επόμενη μέρα .

Υπάρχει δρόμος επιστροφής για τον κ Χρυσανθίδη ?????

3 σχόλια:

  1. Άνετα. Ο χρυσανθιδης θα είναι και πάλι ο μεγάλος συμβουλάτορας της νέας Δημοτικής αρχής στα θέματα αθλητισμού. Και αυτό θα είναι το λάθος της κ. Μητλιαγκα που λογικά δε θα πάρει ψήφους από τα σωματεία των Σερρών παρά μόνο από Πανσερραϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικα και υπαρχει δρομος επιστροφης,απλα ειναι αυτος που οδηγει στο σπιτι του.Χρυσαφη πιστευω να καταλαβες πως η κατρακυλα σου αρχισε απο τοτε που εμπλεξες μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει επιστροφή για τον Χρυσανθίδη. Η Βαρβάρα μόνο χαζή δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.