Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : 33.000 ευρω για την ανάπτυξη δικτυου εθελοντισμου

 


 

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ  ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ 

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

4 σχόλια:

  1. Διαβάζω ότι η DOTSOFT θα πάρει 43.000 ευρώ γιατί δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη σύνθετων μηχανογραφικών διαδικτυακών εφαρμογών που σχετίζονται με τη λήψη, την επεξεργασία και την ανάλυση δεδομένων από αισθητήρες και ετερογενή συστήματα για δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς με στόχο την κάλυψη των επιχειρησιακών τους αναγκών.....
    Τι ακριβώς θα κάνει η Εταιρεία και τι θα πάρουν οι εθελοντές, αν τους βρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να πάρουν οι εθελοντές;
      Αυτή είναι η έννοια του εθελοντισμού;

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς για αυτό τα 43.000 ευρώ στην εν λόγω Εταιρεία είναι τζάμπα. Ζητάς εθελοντές, βρίσκεις τις ευπαθείς ομάδες και τις στηρίζεις.
      Όταν ακούω ανάθεση σε Εταιρεία, για ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ, μου ακούγεται κάπως χλωμό.

      Διαγραφή
    3. Και για να μην ψάχνουν και πληρώνουν, για να βρούνε ευπαθείς ομάδες και άτομα, να τους ενημερώσω ότι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου, έχουν κάνει μόνιμα στέκι οι ζητιάνοι, όπως και έξω από τα Σούπερ Μάρκετ και στην αρχή της Γ. Παπανδρέου.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.