Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Απογραφή ζωϊκού πληθυσμού έτους 2023

 





Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Σερρών πληροφορεί τους κατόχους εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων ότι από τις 1/11/2023 έως 15/12/2023 είναι υποχρεωμένοι να προβούν στην ετήσια απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου Η απογραφή θα γίνει στα νέου τύπου μητρώα με ιδιαίτερη προσοχή και συμπλήρωση οπωσδήποτε του μέρους Γ΄ και μέρους Ε΄ του μητρώου. Διευκρινίζεται ότι η απογραφή αποτελεί υποχρέωση κάθε κατόχου, ακόμη και στην περίπτωση που
δηλώνουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο. Προθεσμία κοινοποίησης στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή έως 15/12/2023 .

Γίνεται δε γνωστό στους κατόχους αιγοπροβάτων ότι καμιά διοικητική πράξη (εμβολιασμοί, άδεια μετακίνησης, πώληση προϊόντων κ.λ.π.) δε θα γίνεται αν δεν πραγματοποιηθεί η ετήσια απογραφή και δεν έχουν τοποθετηθεί τα μέσα σήμανσης (ενώτια) στα αιγοπρόβατα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Τμήμα Κτηνιατρικής – Κτηνιατρικό Γραφείο Νιγρίτας), τηλ. 2322022208.

Παρακαλούμε όπως συνδράμετε, ενημερώνοντας τους αιγοπροβατοτρόφους των τοπικών διαμερισμάτων, να προβούν στη διενέργεια της απογραφής και να την κοινοποιήσουν εγκαίρως στο Κτηνιατρικό Κέντρο Νιγρίτας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.