Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Tι αλήθεια συνέβη στο Ισραήλ; Ποιος είναι ο σκηνοθέτης; Τι συμβαίνει με το Harvard;


  

 

 

Τι αλήθεια συνέβη στο Ισραήλ; Για αναρωτηθείτε γιατί άραγε οι ηγεσίες της Ευρώπης (ανάμεσά τους και η ελληνική κυβέρνηση) που τόση πρεμούρα έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια για τον πόλεμο της Ουκρανίας τη στιγμή που οι σφαγείς, μακελάρηδες και.. ανθρώπινα κτήνη της Hamas βιάζουν, αποκεφαλίζουν και διασύρουν έφηβες και 20χρονα κορίτσια σχεδόν δεν ανοίγει ρουθούνι.

By Wrong Man

Ακόμη και οι δηλώσεις στήριξης του Λευκού Οίκου καθώς και το ταξίδι Blinken στο Tel Aviv δεν δείχνουν ιδιαίτερα πειστικά καθώς μόλις λίγα 24ωρα πριν η δικαιολογημένη οργή των Εβραίων εξανάγκαζε τον επικεφαλής του State Department να κατεβάσει άρον-άρον ανάρτησή του με την οποία ζητούσε από τον Τούρκο ΥΠΕΞ να μεσολαβήσει ανάμεσα στη Hamas και την επίσημη Ισραηλινή κυβέρνηση για κατάπαυση του πυρός!

Στη πραγματικότητα ο λαός του Ισραήλ αλλά και ο σημερινός Ισραηλινός πρωθυπουργός είναι εγκαταλελειμμένoι από τη Δύση (ουδεμία σχέση με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που έλαβε η Ουκρανία) και οι πολλές συμπτώσεις δείχνουν ότι δε βρισκόμαστε παρά στο επόμενο επεισόδιο της παγκόσμιας καταιγίδας που βρίσκεται σε εξέλιξη δεκαετίες τώρα με την κορύφωση της οποίας να ξεκινά το φθινόπωρο του 2019 και συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου 2019 όταν ο ιός που προκαλεί τον COVID-19 πετάχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού μια και έσκασε η φούσκα του παγκοσμίου χρέους των 400 τρις.

Το χρέος-χρήμα αποτελεί εργαλείο διακυβέρνησης-το πλέον ισχυρό στην ιστορία.

Αλήθεια, τι συμβαίνει στο κόσμο μας;

Τίποτε άλλο από το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους. Κάθε φορά που συνέβαινε αυτό στην Ιστορία θα ακολουθήσει η εργαστηριακή κατασκευή “ιστορικών” γεγονότων. Από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, έως την Ισπανική Γρίπη, τους Δίδυμους Πύργους, την planδημία COVID-19.

Κάθε φορά που το χρήμα ως εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης (δείτε οι ΗΠΑ και η Γερμανία βρίσκονται σε κατάσταση χρεοκοπίας) κινδύνευε να χάσει την ισχύ του ως εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης ακολουθούσαν ιστορικές οδύνες.

Ο αναλυτής της Μέσης Ανατολής Avi Issacharoff είπε στους Times of Israel ότι “it’s the 9/11 for Israel…”

Και έχει απόλυτο δίκαιο ακόμη και εάν ο ίδιος δεν γνωρίζει τη σημασία της δήλωσής του!

Η Hamas δεν θα μπορούσε να εξαπολύσει όλο αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ χωρίς τη βοήθεια δυνάμεων που υποδύονται τις φίλιες δυνάμεις τόσο προς τον λαό του Ισραήλ όσο και προς τον ελληνικό λαό. Η επίθεση επίσης μπορεί να διαβαστεί και ως θανατική καταδίκη της κυβέρνησης Benjamin Netanyahu.

Ο Netanyahu δεν υπήρξε ο εκλεκτός όπως για παράδειγμα οι Macron, Biden, Trudeau, Scholz.

Iσραηλινοί στρατιώτες αλλά και άμαχος πληθυσμός, γυναίκες και παιδιά βρίσκονται αιχμάλωτοι στα χέρια της Hamas. Τα σχετικά video που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μοιράζονται μέσω της εφαρμογής του Τelegram είναι επώδυνα για το κύρος του IDF αλλά και το ηθικό του Ισραηλινού λαού. Ο σημερινός πρωθυπουργός θα χρειαστεί τρομακτικό απόθεμα δυνάμεων ώστε να κατορθώσει να ανατρέψει τη κατάσταση. Χρειάζεται μάλιστα μία εντυπωσιακή, γρήγορη και αποτελεσματική αντεπίθεση.

Τι θα μπορούσαν να προκαλέσουν οι εξελίξεις στο Ισραήλ; Από την (πιθανή) κατάργηση των εκλογών στις ΗΠΑ -πρόκειται να διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2024-, από έναν γενικευμένο πόλεμο στην Ευρώπη, έως ένα παγκόσμιο πόλεμο. Θα μπορούσαν επίσης να αξιοποιηθούν για την επανεκλογή του Biden η απώλεια της εξουσίας από τον οποίο δεν είναι αποδεκτό σενάριο από τους επίσημους και πίσω από τη κουρτίνα ευρισκόμενους χορηγούς του Δημοκρατικού Κόμματος.

  https://fonaklas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.