Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Άφαντοι οι αντιδήμαρχοι - Ο Σπύρος Μισιρλης ¨¨έσωσε την τιμή ¨¨ της Συμμαχίας

 


 

 

 Επίσκεψη στο δημαρχιακό μέγαρο πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής η νέα δήμαρχος κ Βαρβάρα Μητλιάγκα, συνοδευόμενη από   δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της .Ο δήμαρχος είχε ενημερώσει οτι θα απουσιάζει και την κ Μητλιάγκα υποδέχθηκε και συνόδεψε στις εθιμοτυπικές συναντήσεις που είχε με προϊσταμένους υπηρεσιών του δήμου . Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι ήταν απόντες .Ενώ σύμφωνα με τα όσα μου μεταφέρει ο σμπίρος σύντομα πιθανόν να υπάρξει silver alert για κάποιους εξ αυτών. Αφού μετά τις εκλογές δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο δημαρχείο

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ συντακτα,
    Η τιμή της συμμαχίας είναι στο μέγιστο βαθμό και υποστηρίζεται από όλα τα στελέχη της, αντιδημάρχους , προέδρους νομικών προσώπων και φυσικά από τον δήμαρχο. Συνεχίζουμε μέχρι της λέξεως της θητείας μας να υποστηρίζουμε τα συμφέροντα των Σερραίων.
    Σπύρος Μισιρλής
    Αντιδήμαρχος Σερρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.