Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : No Martini, No Party

 


 

 

 Οι εκλογές τελειώσαν αλλά κάποιοι δεν πήραν το μάθημα τους  και  όπως πορευτηκαν στα χρόνια που ήταν καβάλα στο άλογο. Συνεχίζουν να πορεύονται και τώρα που ξεκαβαλίκεψαν  από το καλάμι της εξουσίας  . Ακούω οτι κάποιοι ισχυρίζονται οτι είναι τόσο πολύτιμοι που και οι διάδοχοι των πρώην ¨¨αφεντικών ¨¨ τους τους παρακαλάνε να μείνουν αλλά αυτοί αν και αρνούνται να συνεργαστούν με τον αντίπαλο .Τους κρατάνε με το ζόρι στις καρέκλες  .Να φρεσκάρω την μνήμη τους

ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η σύμβαση εργασίας των Συνεργατών λύεται με το θάνατο, την έκπτωση, την παραίτηση και την καταγγελία της, ή την πάροδο 5 ημερών από την αποχώρηση του Δημάρχου, εφόσον ο αντικαταστάτης του δεν εκδηλώσει με πράξη του τη συγκατάθεσή του για τη διατήρησή τους. (παρ.2β αρ.15 ν.4623/2019). 

Ουδείς λοιπόν τους κρατάει με το ζόρι μέχρι τις 31/12/2023 .

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.