Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Εμπλοκη με την πληρωμη του αναδόχου του έργου στον Λαιλια ???


 

 

 

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Δήμου Σερρών από τον Απρίλιο του 2021 άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση ενός ζωτικής σημασίας αναπτυξιακού έργου στον Δήμο Σερρών, καθώς εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά, προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Σερρών θα αντικατασταθεί ο παλιός αναβατήρας με έναν νέο, σύγχρονο συρόμενο ηλεκτροκίνητο, κεκλιμένο αναβατήρα, δυναμικότητας 900 ατόμων ανά ώρα, ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες αθλητών, μαθητών και επισκεπτών για εκμάθηση και προπόνηση σε όλα τα αθλήματα του χειμερινού σκι.

Και ενώ το έργο βαίνει προς ολοκλήρωση κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχει εμπλοκή στην πληρωμή του αναδόχου και φυσικά στην παράδοσή του έργου για να ξεκινήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος στην διαδικασία αδειδότησης του ανακινημένου Χιονοδρομικού Κέντρου.

Ελπίζουμε οι φήμες να διαψευστούν σύντομα ώστε να μην βρεθούμε πάλι στο ιδιο έργον θεατές όπως με το Δημοτικό Γήπεδο και το Κολυμβητήριο Ομονοίας που εγινε παύση εργασιών και  λόγω οφειλών στον ανάδοχο.

 

https://oiakxos.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.