Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Κώστας Καραμανλής : Η εποχή των μουσαμάδων έχει πια παρέλθει.

 

 
 
Εκδήλωση  υπογραφής της σύμβασης για τη λειτουργία και συντήρηση του μετρό Θεσσαλονίκης παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου .
Καθοριστική ήταν η συμβολή του Σερραιου υπουργού υποδομών κ Κώστα Καραμανλη .Ωστε το έργο των μουσαμάδων που παρέλαβε το 2019 να προχωρήσει στην υλοποίηση του
Η δήλωση του κ Καραμανλή 
 
 
 
Σήμερα έγινε το τελικό, αποφασιστικό βήμα για τη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς υπεγράφη η σύμβαση με τον ιδιωτικό φορέα διαχείρισής του.
Μια απόφαση τολμηρή και μαζί πρωτοποριακή, που λάβαμε με την προκήρυξη του διαγωνισμού τον Αύγουστο του 2022 και σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Έτσι, για πρώτη φορά τίθενται στην υπηρεσία των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών, η εμπειρία και η τεχνογνωσία, ενός σύγχρονου ιδιωτικού φορέα.
Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται τόσο η αδιάλειπτη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, όσο και η συστηματική του συντήρηση και η ποιότητα των υπηρεσιών του.
Χρειάστηκε να αναμετρηθούμε με πολλές δυσκολίες, αλλά και με τα σοβαρά εμπόδια που έβαζαν διαρκώς οι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης.
Όμως, η εποχή των μουσαμάδων έχει πια παρέλθει.
Και στη θέση τους, βρίσκεται ένα εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο έργο, που συνυπάρχει αρμονικά και αναδεικνύει τις αρχαιότητες, έτοιμο πια να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.