Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Ενας από σας για σας

 




 

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας που συστρατεύτηκε με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και τη «Συμμαχία Σερραίων» καλεί τους Σερραίους να τον στηρίξουν με την ψήφο τους

«Ένας από σας για σας» ο Μπάμπης Τσιλιακούδης

Ο Μπάμπης Τσιλιακούδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά με δημόσια και ιδιωτικά ηλεκτρομηχανολογικά έργα, αλλά και με το χώρο της εστίασης καθώς έχει τα καταστήματα “Cιtyζεν”, στην Ακρόπολη Σερρών και “Cιtyζεν Canteen” στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, επίσης είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Ν.. Σερρών.

Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος με την εφαρμογή πρωτοποριακών και καινοτόμων ιδεών έχει κάνει γνωστή την πόλη των Σερρών ανά την Ελλάδα και όχι μόνο και την έχει καταστήσει πόλο έλξης επισκεπτών, ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Τσιλιακούδης, αποφάσισε να συμπορευθεί με την «Συμμαχία Σερραίων» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του ώστε να τον εκλέξουν στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών.

Ο Μπάμπης Τσιλαικούδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά με δημόσια και ιδιωτικά ηλεκτρομηχανολογικά έργα αλλά και με το χώρο της εστίασης  καθώς έχει τα καταστήματα «Cιtyζεν», στην Ακρόπολη Σερρών και «Cιtyζεν Canteen» στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, επίσης είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Ν.. Σερρών.

Πιστεύοντας ότι μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για να πάει η πόλη των Σερρών πιο ψηλά., προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και τέσσερα χρόνια από τον Αλέξανδρο Χρυσάφη. Δηλώνει ότι μπορεί και έχει την διάθεση να δουλέψει και καλεί τους Σερραίους αν το πιστεύουν να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

Η «Σ» συνάντησε τον κ. Μπάμπη Τσιλιακούδη στον όμορφο χώρο του  «Cιtyζεν». Στη συζήτηση που είχε με την «Σ» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών, στην συμπόρευση  με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη αλλά και στις προτεραιότητες του ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.

«Σ»: Έχετε μια πετυχημένη πορεία στον επιχειρηματικό τομέα . Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να πάρετε την απόφαση να θέσετε τον εαυτό σας στην κρίση των Σερραίων  δημοτών, διεκδικώντας την ψήφο τους ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

«Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά αλλά όχι τόσο ενεργά, με τις εκάστοτε  δημοτικές αρχές είχα και έχω συνεργασία, σε ό τι χρειάζονται είμαστε εγώ και οι συνεργάτες μου δίπλα τους, είτε με τις δομές είτε με τις αντιδημαρχίες. Μετά από πολλαπλές προτάσεις που είχα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν προλάβαινα να ασχοληθώ, φέτος πίστεψα ότι είναι ίσως ο χρόνος που ωρίμασε η διαδικασία να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά  και έτσι πήρα την απόφαση μαζί με τους συνεργάτες μου, να στηρίξουμε και να κατέβω στην εκλογική διαδικασία με την Συμμαχία Σερραίων και τον επικεφαλής της, Αλέξανδρο Χρυσάφη, με στόχο να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα  για το δήμο Σερρών»

«Σ»: Γιατί  επιλέξατε να συμπορευθείτε με την Συμμαχία Σερραίων και τον Αλέξανδρο Χρυσάφη;

«Πέρα από την φιλία χρόνων που μας συνδέει με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη, θεώρησα ότι είμαστε πιο κοντά σε κάποιες  απόψεις ως ελεύθεροι επαγγελματίες, θεώρησα ότι οι απόψεις  μας συντρέχουν σε πάρα πολλά πράγματα και μετά από συζητήσεις που κάναμε και την προεκλογική περίοδο την προηγούμενη τετραετία –άσχετα που πολλά θέματα λόγω της πανδημίας  κορωνοίού έμειναν πίσω – εξακολουθούν να συμπίπτουν κάποιες απόψεις μας όσο αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση. Όταν πήρα την απόφαση για να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μας στις δημοτικές εκλογές αποφάσισα να συναχθώ με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη θεωρώντας ηθικό και δίκαιο μιας και είχα  δεχθεί πρότασή του και την προηγούμενη θητεία»

«Σ»:  Είσαστε ένας επιχειρηματίας  που έχετε εφαρμόσει στην επιχείρηση σας πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες με μεγάλη επιτυχία. Ποιες οι  προτεραιότητες του Μπάμπη Τσιλιακούδη αν και εφόσον οι Σερραίοι δημότες σας επιλέξουν να τους εκπροσωπήσετε στο δημοτικό συμβούλιο και στη δημοτική αρχή;

«Όπως αναφέρατε μέσα από τις επιχειρήσεις μας  καταφέραμε να φέρουμε στην πόλη μας και γενικά και στην χώρα μας –όσο και να ακούγετε υπερβολικό αυτό – καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες. Γνωρίζετε καλά πως τα ιγκλού, η χριστουγεννιάτικη πολιτεία που δημιουργούμε πάνω στην Ακρόπολη των Σερρών, στο Cityζεν, είναι πρωτοποριακές για τέτοιου είδους καταστήματα, έχουν κάνει την πόλη μας γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Καταφέραμε πέρυσι να φέρουμε ξένο κόσμο στην πόλη μας με το χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιουργήσαμε και κάθε απόγευμα ερχόταν 100-120 άτομα από την Βουλγαρία αποκλειστικά και μόνο για να δειπνήσουν στον χώρο μας  και να δουν όλο αυτό που δημιουργήσαμε. Είχαμε κόσμο από όλη την Ελλάδα, απευθείας συνδέσεις με όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα των Αθηνών, οπότε όλο αυτό έκανε γνωστό πέρα από τον χώρο μας και την πόλη μας. Αυτό εδώ πέρα, όπως καταφέραμε να αναδείξουμε έναν χώρο που πριν μερικά χρόνια ήταν ένας σκουπιδότοπος και καταφέραμε μέσα σε λίγα χρόνια να τον κάνουμε προορισμό και για τους Σερραίους και για τους επισκέπτες, να μην ντρεπόμαστε να φέρουμε τον κόσμο στην Ακρόπολη των Σερρών, θέλω να προσπαθήσω πράγματα που τα εφαρμόσαμε επαγγελματικά να μπορέσουμε να τα εντάξουμε όσο το δυνατόν γίνεται και στο δήμο μας και να κάνουμε πρωτοποριακά πράγματα και για το δήμο μας. Υπάρχουν σκέψεις, έχουμε συζητήσει με τον δήμαρχο κ. Χρυσάφη. Πιστεύω ότι είτε εκλεγώ είτε όχι οι προτάσεις έχουν γίνει, οπότε πιστεύω ότι θα υλοποιηθούν άμεσα»                                                                                   «Σ»: Απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες σας, ποιο είναι το μήνυμα σας, γιατί  να σας εμπιστευτούν και να σας επιλέξουν ώστε να είστε μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου ;

« Αν με ρωτούσαμε μετά από μια πενταετία θα μπορούσα να σας πω τεκμηριωμένα για ποιο λόγο να στηρίξουνε Μπάμπη Τσιλιακούδη. Γιατί θα βλέπανε και το έργο που θα γινόταν μέσα στο δήμο από τον Μπάμπη Τσιλιακούδη. Οι Σερραίοι με έχουν γνωρίσει μέσα από τις επιχειρήσεις. Αυτό που κατάφερα να κάνω μέσα από τις επιχειρήσεις αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στο δήμο. Είδατε ότι φέτος κάναμε  ένα εγχείρημα  στην κοιλάδα των Σερρών, ήταν έξυπνο, πρωτοποριακό, καταφέραμε να ξανακάνουμε μια γωνία της κοιλάδας, ένα μέρος της κοιλάδας, που πολλοί Σερραίοι είχαν αναμνήσεις, να τον ξαναζωντανέψουμε και να κάνουμε έναν χώρο όμορφο στον οποίο οι Σερραίοι να απολαμβάνουν τα πρωινά τους, τα απογευματινά τους, τα βραδινά τους  και να ξαναέρχονται αναμνήσεις γιατί όλοι είχαμε αναμνήσεις από την γωνιά του Φούντα. Αυτό ξέρω να το κάνω καλά, αποδείχτηκε ότι το κάνω καλά και μάλιστα σύντομα θα επιχειρήσουμε  και σε άλλο νομό.  Αυτό θέλω να το περάσω σε μεγάλο βαθμό μέσα στο δήμο Σερρών. Οπότε αν κρίνουν οι Σερραίοι ότι είμαι ένας καλός επιχειρηματίας που κατάφερα δύο παραμελημένους ,δύο ξεχασμένους χώρους,  οι οποίοι δεν ήταν τυχαίοι χώροι ήταν χώροι με ιστορία , να τους ξαναβάλουμε στον χάρτη και να τους κάνουμε σημεία αναφοράς ξανά, αυτό υπόσχομαι να το καταφέρω όσο  γίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό και στο δήμο Σερρών». 

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.