Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Επινίκια μάζωξη των ΕΝΤΟΣ

 


 

 Παρελθόν αποτελούν οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και η παράταξη των ΕΝΤΟΣ  θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη μετά τις εκλογές μάζωξη της. Η οποία θα λάβει χώρα το βράδυ της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου σε  ξενοδοχείο της πόλης. Το κλίμα αναμένεται να είναι πανηγυρικό και η νέα δήμαρχος θα έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την βοήθεια που πρόσφεραν στην νίκη της παράταξης

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στην Βαρβάρα και στους Σερραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να ήταν παρόντες και ο Νικόλας με άλλους ΝΔτες και να διάβασαν την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Σερρών, γιατί μέχρι τώρα μας τα είχαν πρήξει, ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχουν κομματική χροιά...
    Σε ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΠΑΣΟΚ αναφέρει τα εξής:
    «Η αντίδραση των προοδευτικών ανθρώπων και οι εμβληματικές νίκες του ΠΑΣΟΚ επέφεραν το πρώτο βαθύ ρήγμα στην αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας.
    Το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα, είναι μια συνολική νίκη της πολιτικής, μια νίκη της κοινωνίας των πολιτών, που γεμίζει ελπίδα, αισιοδοξία και προσδοκία τους πολίτες. Είναι μια αποδοκιμασία της έπαρσης, των δημόσιων εκβιασμών και του άκρατου καθεστωτισμού.
    Είναι μια ήττα όσων ήθελαν να βάψουν γαλάζια κάθε κουκίδα του χάρτη, όσων ήθελαν να συνεργάζονται μόνο με τους ανθρώπους που ελέγχουν, όσων ήθελαν να ελέγξουν ολοκληρωτικά τους θεσμούς αλλά και τη ροή του χρήματος.
    Η παντοδυναμία και η αλαζονεία του Μαξίμου και της Νέας Δημοκρατίας σήμερα κλονίζονται. Μια εναλλακτική προοδευτική πρόταση εξουσίας ανατέλλει.
    Η Αλλαγή είναι ξανά δυνατή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.