Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Τα ευχαριστω της Βαρβάρας Μητλιάγκα στο επιτελειο τους

 
 

 
 
Πίσω από ένα υποψήφιο δήμαρχο υπάρχει πάντα μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι δίνουν τον δικό τους αγώνα προσφέρουν τα μέγιστα και συνήθως μένουν στην ανωνυμία .Αν και η συνεισφορά τους στην επιτυχια του υποψηφίου είναι σημαντική. Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους ευχαριστεί η νέα δήμαρχος Βαρβαρα Μητλιάγκα
 
Η ανάρτηση της κ Μητλιάγκα
 
Ενας δύσκολος αλλά όμορφος αγώνας έφτασε στο τέλος του, με αίσιο για μας αποτέλεσμα. Η χαρά και ικανοποίηση είναι μεγάλη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η αίσθηση της ευθύνης να μην απογοητεύσουμε τους συνδημότες που είδαν σ’ εμάς την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, και να διαβεβαιώσω και όσους δεν μας ψήφισαν ότι θα είμαστε εκεί για όλους, χωρίς διαχωρισμούς!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καταπληκτική ομάδα των υποψηφίων του ΕΝΤΟΣ, που δούλεψε σαν μια γροθιά για τον κοινό μας στόχο! Δεν περίσσεψε κανένας! Μια ομάδα που δεν στηρίχθηκε σε συμφωνίες και ανταλλάγματα, αλλά στην κοινή μας «όρεξη» να κάνουμε κάτι γι’ αυτόν τον τόπο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας!
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πολύτιμους συνεργάτες μας, που έδωσαν την ψυχή τους στον κοινό μας αγώνα: στον Anastasiadis Aristoklis, Anestis Papadopoulos, Μαρια Κυρβεη, George Papatriantafillou, Τζιμίκα Ζωή, Ioannis Kalaitzis, Stella Patsia, Νατάσα Α. Μακρή, Βασίλης Βαφειαδης, Apostolos Georgiadis, Natasa Mitliaga, και πολλούς άλλους εμφανείς και αφανείς αρωγούς αυτής της προσπάθειας!
Χωρίς αυτούς τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό!
Καλή θητεία σε όλους μας!
Πάμε λοιπόν να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι σ’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπάμε!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.