Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών :Σε ΔΕΗ και Αντιπεριφέρεια οι Σύμμαχοι

 


 

 

Το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών του συνδυασμού της «Συμμαχίας Σερραίων».

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ.Χρυσάφης συνομίλησε με υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ συναντήθηκε και με την Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

«Συνιστά αναγκαιότητα η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως προαπαιτούμενο για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

 Νωρίτερα, ο κ.Χρυσάφης μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της «Συμμαχίας Σερραίων»  βρέθηκε στη ΔΕΗ , όπου συναντήθηκε με στελέχη και εργαζομένους και ανέπτυξε διεξοδική συζήτηση για τα τρέχοντα ζητήματα της επιχείρησης.

 serrespost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.