Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Σαφέστατος ο δήμαρχος

 


 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής . Απαντά σε όσους ¨¨του επιτέθηκαν ¨¨ με αφορμή τις δηλώσεις του το βράδυ των εκλογών .Ο δήμαρχος επαναλαμβάνει τα όσα είπε λέγοντας οτι <<  η πόρτα μου θα είναι κλειστή Σ’αυτούς που χλεύασαν και σ’αυτούς που μας κατηγόρησαν  .Ναι, η πόρτα του δημαρχείου οφείλει να είναι κλειστή στην υποκρισία, το μίσος, το ψέμα και τη συκοφαντία.».

Να επαναλάβουμε οτι ο δήμαρχος είπε φωναχτά αυτό που κάνουν σχεδόν όλοι .Γιατι δεν πιστεύουμε να υπάρχει κάποιος που να κάθεται να συνομιλει με όσους τον βρίζουν και  τον χλευάζουν???

 Η απάντηση του δημάρχου

Aγαπητοί συμπολίτες,
τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την ουσία και εσκεμμένα με σχόλια παραποιείται η αλήθεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να μας χτυπήσουν ανέντιμα, ίσως διότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν η μεγάλη μας νίκη!
Ωστόσο θα ήθελα να επαναλάβω τα λόγια που είπα: «Όλοι αυτοί, οι άλλοι (δημότες) οι οποίοι ψήφισαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και συμμετείχαν στις εκλογές σε οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό, θα είναι η πόρτα μου ανοιχτή». Όπως ήταν πάντα ανοικτή και την προηγούμενη τετραετία, όπως είμαι πάντα δίπλα σας να σας ακούω και στα θετικά και στα αρνητικά.
Δεν είναι τυχαίο το εκλογικό μας ποσοστό, εκτιμήσατε το έργο μας και μας τιμήσατε με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.
Είπα ακόμα ότι η πόρτα μου θα είναι κλειστή «Σ’αυτούς που χλεύασαν και σ’αυτούς που μας κατηγόρησαν».
Ναι, η πόρτα του δημαρχείου οφείλει να είναι κλειστή στην υποκρισία, το μίσος, το ψέμα και τη συκοφαντία.
Όχι φυσικά στην κριτική, μας ενδιαφέρει πως θα γίνουμε καλύτεροι για εσάς και τον τόπο μας. Αλλά αυτό το «σύστημα» που προσπαθούν να συντηρούν κάποιοι ψηφοθηρικά, βασισμένοι στη λασπολογία και στην καταπάτηση της αξιοπρέπειας, θα μείνει εκτός του Δήμου μας.
Εμείς όλοι μαζί, δουλεύουμε για έναν καλύτερο Δήμο Αμφίπολης και θα τα καταφέρουμε ξανά.
Συνεχίζουμε…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.