Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Έχει πολλά μαζεμένα ¨¨¨.... ο πρόεδρος

 


 

Θέμα χρόνου ( μου ψιθύρισε ο σμπίρος ) ειναι να ξεσπάσει και δημοσίως  η κόντρα του προέδρου του ΕΒΕΣ .Θανάση Μαλλιαρα με τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη . Η  έκθεση κρητικών προϊόντων στην πλατεία Ελευθερίας .Είναι ακομη μια ενέργεια που δείχνει οτι ο δήμος αγνοεί το Επιμελητήριο αφου  δεν ζήτησε την άποψη του ουτε πέρσι ουτε φέτος .Επίσης να μην ξεχνάμε το άδειασμα του ΕΒΕΣ στο θέμα της SEREXPO . Όπου ο δήμος αν και συνδιοργανωτής την τελευταία στιγμή απέσυρε την συμμετοχή του και δεν κατέβαλλε το χρηματικό ποσο που του αναλογούσε . Και αν για την SEREXPO ( λόγω και της προεκλογικής περιόδου .Από την πλευρα του επιμελητηρίου δεν υπήρξε αντίδραση. Για το θεμα της έκθεσης το ΕΒΕΣ δεν πρόκειται να σιωπήσει .Ήδη χθες ο κ Μαλλιαρας έριξε την πρώτη βολή. Λέγοντας οτι ο δήμος μέχρι στιγμής αδιαφόρησε ( και στην επιστολή που απέστειλε το ΕΒΕΣ στις αρχές Αυγούστου)  αλλά και τώρα λίγες ημέρες πριν την έκθεση δεν έχει μπει στον κόπο να τους ενημερώσει .

 Οι τόνοι από την πλευρα του κ Μαλλιαρα αναμένεται να ανέβουν και άλλο .Αν ο δήμος επιτρεψει την έκθεση και δεν υιοθετήσει τους όρους που έχει θέσει το Επιμελητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.