Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Νέας Ζίχνης : Το ευχαριστω του Παντελη Μπόζη

 

 
 
 
 
 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Νέας Ζίχνς ευχαριστεί τους δημότες για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο του
 Η ανάρτηση του κ Μπόζη
Στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, οι Δημότες του Δήμου Νέας Ζίχνης ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας "ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ", με μια ξεκάθαρη και σαρωτική ΝΙΚΗ.
🔹Σ'αυτές τις εκλογές νίκησε η αλήθεια, ο καθαρός και μετρημένος λόγος, ο έντιμος αγώνας...μεγάλοι ηττημένοι ο διχασμός και η τοξικότητα.
🔹Σας ευχαριστώ από καρδιάς, για την αναγνώριση του έργου μας και για την ισχυρή εντολή, να συνεχίσουμε την πορεία, που χαράξαμε πριν από τέσσερα χρόνια.
🔹Από σήμερα ξεχνάμε τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του τόπου μας, προτάσσοντας το "ΕΜΕΙΣ", έναντι του " ΕΓΩ".
🔹Η δύναμη που μας έδωσε η ψήφος σας, θα μετουσιωθεί σε σκληρή δουλειά, προς όφελος των δημοτών μας.
🔹Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου, δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους, για την καθοριστική συμβολή τους στο αποτέλεσμα της ξεκάθαρης νίκης, μέσα από έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα!!
🔹Στη νέα αυτή πενταετία προοπτικής για το Δήμο μας δεν περισσεύει κανείς.
Με τιμή
Παντελής Μπόζης
Δήμαρχος Δήμου Νέας Ζίχνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.