Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Βισαλτιας : Θα είναι αλλιώς;

 






Λίγες μέρες μετά την αλλαγή ηγεσίας στο Δήμο Βισαλτίας το ερώτημα που πλανάται στον αέρα των χωριών του είναι αν θα υπάρξει, βάσει λογικής, συνέχεια στα έργα που είχαν εξαγγελθεί ή ξεκινήσει ή αν λίγο πριν τις επόμενες εκλογές θα «ξαναφυτρώσουν πολιτικές» μήπως καρποφορήσουν ψηφαλάκια.
Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να γίνουμε Κασσάνδρες αλλά το έργο το έχουμε ξαναδεί το 2018 με την προηγούμενη διοίκηση όταν ελήφθησαν αποφάσεις για τη δημιουργία Παιδικών Χαρών, που ενώ όλα ήταν έτοιμα πάντα στο παρά πέντε κάτι καθυστερούσε. Π.χ. στο χωριό Νικόκλεια εκκρεμούσε μόνο ο χώρος που θα γινόταν η Παιδική Χαρά, είχαν γίνει προς την τότε διοίκηση, που μόλις είχε αναλάβει και αυτή, ομόφωνες προτάσεις από το τοπικό συμβούλιο με επικρατέστερη αυτή που πρότεινε η παιδική χαρά να δημιουργηθεί πάνω από το γήπεδο και μέσα στο χώρο του πάρκου αλλά το έργο πήρε αναβολή και από αναβολή σε αναβολή δεν έγινε ποτέ.
Θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς και είναι στο χέρι της νέας διοίκησης να το αποδείξει.
 
Χωριά του Δήμου Βισαλτίας. Προβλήματα και προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.