Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΥΑΣ : Καταγγελια δημότη

 
 
 
 
 
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ Θεοδόσης Βογιατζης καταγγέλλει την ΔΕΥΑΣ για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε 
 
Διαβάστε τα όσα γράφει
 
 





 
Η απαράδεκτη στάση της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΕΡΡΩΝ απέναντι στον δημότη Θεοδόση Βογιατζή.
 
 
 
Τον Απρίλιο, μου ήρθε ειδοποίηση από τη Δ.Ε.Υ.Α. ΣΕΡΡΩΝ να πάω για διακανονισμό. Πήγα από κει και τα είπαμε με τον κύριο Καλπακτσόγλου Δημήτριο ο οποίος μου έδωσε και μιά προθεσμία. Αλλά ξαφνικά ο διευθυντής κύριος Σαφαρίκας Νικόλαος, αφού πρώτα απάντησε με ψεύδη και ανακρίβειες σε ένα έγγραφό μου, αποφάσισε ότι πρέπει τα χρέη μου να πάνε στη Δ.Ο.Υ., παρόλο που είχα την προθεσμία από τον κύριο Καλπακτσόγλου. Ένα έγγραφο που μου το έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 8 μέρες μετά από την ημερομηνία του. Προφανώς περίμενε πρώτα να πάνε στη Δ.Ο.Υ και μετά να με ενημερώσουν. Ίσως να τον ενόχλησε το ύφος του εγγράφου μου, αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κύριος διευθυντής ότι εκεί δεν βρίσκεται για να εκδικείται αλλά για να υπηρετεί τους πολίτες του δήμου ως σωστός υπάλληλος. Μετά απευθύνθηκα στον Πρόεδρο τον κύριο Χαλκιόπουλο Αλέξανδρο, αλλά αυτός αδιαφόρησε παντελώς, και στην ουσία ένοιωθα ότι με εμπαίζει. Μετά από ταλαιπωρία μηνών, με έγγραφα και πήγαινε-έλα, τηλεφωνημάτων και τα λοιπά, απευθύνθηκα στη γραμματέα του δημάρχου και για να μην τα πολυλογώ συνάντησα μία απόλυτη αδιαφορία και από τον δήμαρχο κύριο Χρυσάφη Αλέξανδρο. Αναρωτιόμουν τι στο καλό γίνεται και όλοι αυτοί οι υπάλληλοι, οι διευθυντάδες δηλαδή και όχι μόνο, οι διαχειριστές όπως πρόεδροι, δήμαρχοι και λοιποί, αντί να λύνουν τα προβλήματα των πολιτών, τα δημιουργούν κιόλας και το παίζουν και αφεντικά; Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι οι υπάλληλοί μας και διαχειριστές μας και ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά; Προφανώς σε αυτό φταίμε εμείς που τους δώσαμε πολύ αέρα. Ίσως πρέπει να τους το κόψουμε αλλά δεν το αποφασίζουμε διότι κοιμόμαστε. Και εκεί που ήμουν απογοητευμένος με την κατάσταση αυτή, ξάπλωσα να ξεκουραστώ και ξαφνικά παίρνει ο δήμαρχος τηλέφωνο και μου λέει «μίλησα με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και τον διευθυντή και μπορείς τώρα να πας από εκεί και να κάνεις τον διακανονισμό σου, τα τραβήξαμε πίσω από την Δ.Ο.Υ.»😁 Και εκεί πάνω ξύπνησα. Τώρα πάω στη Δ.Ο.Υ. για διακανονισμό.
Υ.Γ. 1. Αν σας αρέσει να φέρονται έτσι στους πολίτες, συνεχίστε να τους νταντεύεται και να τους ψηφίζετε.
Υ.Γ. 2. Αν είστε σχολαστικοί περιμένετε κανένα μήνα για να δείτε το αναλυτικό έγγραφο 5,5 σελίδων δακτυλογραφημένων που κατέθεσα στο πρωτόκολλο του δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΕΡΡΩΝ, μήπως και συνετιστούν.

 

 

 


 

1 σχόλιο:

  1. Σοβαρά τώρα! Έχει και το θράσος το "αφεντικό" !! Ως συνήθως "αφεντικά " το παίζουν άνθρωποι που δεν έχουν πληρώσει ούτε μια δραχμή για φόρους και εισφορές. Λοιπόν μάγκα μου, εμείς τα υπόλοιπα αφεντικά, σου λέμε να πας να πληρώσεις τα χρωστούμενα και να αφήσεις τα νταηλίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.