Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Νότας: Εξασφαλίσαμε 41 εκ. και υλοποιήσαμε ήδη έργα άνω των 31 εκ. ευρώ

 


 

 

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας στη διοίκηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά το έργο που υλοποιήθηκε και αυτό που με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, δρομολογήθηκε και υλοποιείται, ξεπερνά σε προϋπολογισμό τα 40.600.000€. - Διαφήμιση -

Ποσό που θα ζήλευε κάθε Δήμος της χώρας!

 


Αλλά αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά είναι το κομμάτι της υλοποίησης, καθώς τα χρήματα αυτά που εξασφάλισε ο Δήμος έχουν γίνει ήδη έργα!

Έργα άνω των 31 εκ. ευρώ έχουν μεταμορφώσει τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, έχουν αναβαθμίσει σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών και έχουν βελτιώσει το επίπεδο εργασίας, διαβίωσης και παροχών προς τους πολίτες.

Στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, οι προτάσεις έγιναν εγκρίσεις και οι μελέτες έγιναν έργα… και ίσως αυτό να είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη της θητείας του Δημήτρη Νότα, στη Διοίκηση του Δήμου.

Ούτε η πανδημία, ούτε η υποχρηματοδότηση των Δήμων από την κεντρική εξουσία, στάθηκε ικανή να “φρενάρει” την διεκδίκηση μεγάλων ποσών και την υλοποίηση σημαντικών έργων!

 

Οι πολίτες του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, έχουν το μεγάλο προνόμιο να αξιολογήσουν πραγματικά έργα και όχι μακέτες, να κρίνουν μια Δημοτική Αρχή για τις χρηματοδοτήσεις που έλαβε και όχι για αυτές που θα ήθελε να λάβει… οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, χωρίς επικοινωνιακά τρικ, αλλά με ένα πρόγραμμα έργων, δράσεων και πρωτοβουλιών που καλύπτει κενά δεκαετιών και που μεταμορφώνει τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά σε ένα σύγχρονο και ελκυστικό Δήμο.

Ο Δημήτρης Νότας και η παράταξη “Μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο μας”, διαθέτουν τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία…!

 https://www.serrespost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.