Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Αγαπητε πρώην δήμαρχε

 

 


 

Σε μια ύστατη και απέλπιδα προσπάθεια, την τελευταία ώρα, προς ενίσχυση της εικόνος του προφίλ σου εν ενεργεία ακόμη, παραμονή εκλογών, κ. Χρυσάφη επέτρεψες δια αντιδημάρχου σου μια άκρως επικίνδυνη δράση εντός της πόλεως.
Εμφανίστηκαν θηριώδη οχήματα από αγώνα Drift του αυτοκινητοδρομίου σε κεντρικά σημεία της πόλεως μολύνοντας το περιβάλλον δια του Burn out, τρομάζοντας δια των εκκωφαντικών εξατμίσεων, φοβίζοντας και θέτοντας σε κίνδυνο τους ανύποπτους και ανυπεράσπιστους Δημότες. Κυρίως βέβαια τα μικρά παιδιά. Οχήματα τα οποία απαγορεύεται δια ροπάλου να κυκλοφορούν εκτός κλειστών αγωνιστικών χώρων.
Θα αναλύσω εν τάχει τι μπορούσε να συμβεί. Ένα ελαστικό που συμμετέχει στην κακοποίηση μιας κατασκευής ( κατ όνομα αυτοκίνητο) που κάποιοι ονόμασαν, για την κονομησιά αγωνιστικό, μπορεί να εκραγεί με τον μεταλλικό σκελετό πυρακτωμένο να μετατρέπεται σε βόμβα. Όπως και για κάθε άλλο εξάρτημα. 

Επίσης μια εκτροπή του παράνομου στον δρόμο λεγόμενου αυτοκίνητο, θα απέβαινε μοιραία. Θα είχε ως αποτέλεσμα εκατόμβη νεκρών. Και όλα αυτά μπρος στα μάτια της Δημοτικής Αστυνομίας η οποία όταν ρωτήθηκε γιατί απάντησαν ότι **είναι εντολή αντιδημάρχου** δηλαδή του Δημάρχου κατεπέκταση.
Δημότες επικοινώνησαν με την «αληθινή» αστυνομία η οποία δήλωσε ότι **εμείς δεν δώσαμε καμία άδεια** χωρίς βέβαια να τους απαλλάσσει. Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να μεταβεί στο σημείο όπου ελάμβαναν χώρα όλα τα παραπάνω και να μαζέψει:
 Τον αντιδήμαρχο που έδωσε εντολή
 Τους σαλταρισμένους οδηγούς και συνοδούς
 Τα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας η οποίοι παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα αδιαφορώντας για τον ρόλο τους και στο τέλος
 τον ίδιο τον Δήμαρχο και βουρ για την μπουζού.
Αλλιώς πως θα επιβληθεί ο νόμος σε νεαρό κόσμο που επιθυμεί να μιμηθεί ότι έβλεπε; Θα έχει δίκαιο αν εξοργιστεί ο επίδοξος και βάλει τις φωνές λέγοντας **μαζέψτε πρώτα  αυτούς και μετά εμάς** και θα έχει απόλυτο δίκαιο. Απαιτώ ως Δημότης να επιληφθεί η αστυνομία έστω και με καθυστέρηση. Να τιμωρήσει όσους έθεσαν ζωές σε κίνδυνο και διατάραξαν την ηρεμία της πόλεως. Για να μπορούμε βέβαια να νουθετούμε και ενδεχομένως τιμωρούμε όσους παρανομούν.
Σημείωση: Πόση άλλη προσβολή μένει προς το όραμα και τον στόχο του
αυτοκινητοδρομίου; Έναν χώρο που θα μπορούσε να αποβεί ιερός και όμως
παραποιήθηκε για μια ακόμη φορά δια του για τέσσερα χρόνια προέδρου του και Δημάρχου της πόλεως κ. Χρυσάφη. Η άγνοια και έλλειψη ανάλογης κουλτούρας θα εμφάνιζε ανάλογα αποτελέσματα. Ας είναι τα τελευταία.
Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.