Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Διαμαρτυρια για τις αθλητικες εγκαταστάσεις στο Βαλτοτόπι

 





Αυτή είναι η εικόνα των αποδυτηρίων της ομάδας μας.Εχοντας ακούσει χίλιες φορές "θα έρθουμε να τα φτιάξουμε" η εικόνα είναι αυτή που βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες.
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 
Το αστείο φυσικά της υπόθεσης είναι ότι ο κύριος Στόικος είπε ότι τα μπάνια σήμερα είναι λειτουργικά.Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο γιατί υπάρχουν σπασμένοι σωλήνες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου ζεστό νερό.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα θερμοσίφωνας
 
Ευτυχώς δεν έχουν αρχίσει τα κρύα ακόμα..
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
 Μπορεί να είναι εικόνα θερμοσίφωνας
 
Αν νομίζετε ότι μπορείτε να παίζετε με την υγεία των παικτών και των παιδιών που αγωνίζονται για την ομάδα θα μας βρείτε μπροστά σας!!!
Με τιμή
Το Δ.Σ. του συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Η κάθε ποδοσφαιρική ομάδα πληρώνει παίχτες, προπονητές, διαιτητές και πολλά άλλα. Αλλά για να φτιάξει κανένα μερεμέτι στο γήπεδο που χρησιμοποιεί δωρεάν δε γίνεται καν λόγος.
    Ένας υδραυλικός κι ένα βάψιμο θέλει παιδιά, κάντε τα μόνοι σας, και πείτε ευχαριστώ στον Δήμο που σας επιτρέπει να παίζετε δωρεάν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.