Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει ανανέωση χθες»

 


 

 

Σαφές μήνυμα για ριζικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης με φόντο το «ταμπλό» και το «σκορ» που πέτυχε η Κουμουνδούρου στον πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ενώ την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε κάλεσμα για μια μεγάλη.. προοδευτική παράταξη. Μιλώντας, μάλιστα, για την μάχη στον Δήμο Αθηναίων έκανε, με έμμεσο αλλά σαφέστατο τρόπο, λόγο για στήριξη του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο της κάλπης την ερχόμενη Κυριακή.

Για την ανάγκη άμεσης ανανέωσης του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης στις δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα της αυτοδιοικητικής κάλπης. «Υπάρχουν ευκαιρίες από εδώ και πέρα για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη η οποία θα κυβερνήσει τον τόπο. Είναι επιτακτική ανάγκη αυτό. Αλλά για να γίνει αυτό πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ότι ”ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει ανανέωση χθες”. Η ανανέωση του χθες αρχίζει αύριο» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης. «Από αύριο χτίζουμε τη νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη και θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα νέα στελέχη με τις αξίες τις δικές μας γιατί θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο. Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.