Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

SEREXPO : Στο περίπτερο του δήμου Σιντικής π Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης

 

 
 
 
Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης συμμετείχε στα εγκαίνια της SEREXPO 2023, που τελέστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023.
"Παρών" σε όλα τα μεγάλα γεγονότα του Νομού και όχι μόνο, ο Δήμος Σιντικής συμμετέχει και φέτος με δικό του περίπτερο - το περίπτερο 12 - στην έκθεση SEREXPO.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Σιντικής υποδέχτηκε στο περίπτερο του Δήμου τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Μάξιμο Σενετάκη, τον οποίο ενημέρωσε για τον Δήμο και τα αξιοθέατά του και ταυτόχρονα τον "κέρασε" μοναδικής γεύσης τοπικό κρασί "Κρυφή Κοιλάδα - Κτήμα Μελίδου".
Το περίπτερο του Δήμου επισκέφτηκε επίσης ο Βουλευτής Σερρών Tasos Chatzivasileiou, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και λοιποί αυτοδιοικητικοί, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννης Μασούτης μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Athanasios Malliaras, αλλά και πλήθος κόσμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.