Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

SEREXPO 2023 :Οι ζαχαροπλάστες πρωταγωνιστες την 2η ημέρα

 


 
 
 
 
Σ' ένα μεγάλο πάρτι με πρωταγωνίστρια τη νεολαία μετατράπηκε η συναυλία της αγαπημένης νεαρής τραγουδίστριας Αναστασίας,που ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης στη σκηνή της SEREXPO. Η ανερχόμενη, ταλαντούχα τραγουδίστρια ξεσήκωσετους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους θαυμαστές της, οι οποίοι κατέκλυσαν το Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO "ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ". 
 
Νωρίτερα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πως παρασκευάζεται η μπουγάτσα και ο ακανες από τους Σερραίους Ζαχαροπλαστες και μπουγατσοποιους και να γευτούν τα εξαιρετικά τοπικά μας προϊόντα.
 
 Για ακόμη μια χρονιά οι σχολές χορού των Σερρών εντυπωσίασαν με το υπέροχο πρόγραμμα τους , ενώ για πρώτη φορά φέτος υπήρξε και επίδειξη Tae Kwo Do.
 
Καθ όλη τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της SEREXPO τα περίπτερα των εκθετών ήταν γεμάτα από κόσμο που ενημερωνόταν, ψώνιζε και έκλεινε συμφωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.