Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Παιδικές χαρές σε Μητρουσι, περιοχή Σιγής και Οινουσα

 

 
Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής νέας παιδικής χαράς στο Άνω Μητρούσι μετά την αλλαγή της θέσης η οποία ζητήθηκε από το τοπικό συμβούλιο.Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο δήμου Σερρών κ Νυχτοπάτη
Ακολουθεί η κατασκευή της παιδικής χαράς στην περιοχή Σιγής ενώ υπογράφεται η σύμβαση για την κατασκευή δύο νέων παιδικών χαρών στην Οινουσα και στο Χριστός.

 

4 σχόλια:

  1. Στα Καλά Δένδρα με 960 κατοίκους και 65% Νέα Δημοκρατία παιδική χαρά γιοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα καλά δέντρα...Γάτσιος. Ρουσφετάκια στους ημέτερους και κέρδος πάνω από 65%. Ψηφίστε καλύτερα, που μου θέλετε και παιδικές χαρές.

      Διαγραφή
  2. Ο Χρυσαφης έφερε τις παιδικές χαρές στον Δήμο Σερρων και θα γεμίσει άλλες τόσες παντού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι Χρυσάφη και Νυχτοπατη δεν είναι κακό να πείτε, ότι οι παιδικές χαρές στο Άνω Μητρούση και στη Σιγής είναι δύο από τις 13 παιδικές χαρές που παραλάβατε με έτοιμες εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Αγγελίδη και ενώ πέρασαν 4 χρόνια ακόμα δεν τις ολοκληρώσατε. Ο κόσμος τα ξέρει αυτά πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.