Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Η ¨¨έξυπνη πόλη ¨¨ και η πραγματική πραγματικότητα

 
 

 
 
Σχόλιο του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών, Κωστα Τσεσμετζη Americanos Serres Takis, για την απαράδεκτη κατάσταση στον Δυτικό Χείμαρρο του Λευκώνα, λίγα μέτρα μετά τα νεκροταφεία.
 
 Μια απλή βόλτα στις γωνιές του Δήμου Σερρών μπορεί να αποκαλύψει πολλά που δήθεν κάνουν ότι κρύβονται σε "γωνίες" στον Δυτικό χείμαρρο του Λευκώνα Σερρών, όπου με οδήγησε ένας φίλος κατά την επίσκεψη μου στον Λευκώνα λίγο μέτρα μετά τα νεκροταφεία και αντίκρισα έναν Δήμο τριτοκοσμικής χώρας. 
 
Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και περιορίζουν τα λόγια για πολλές περιγραφές .
 
Δυστυχώς στην περιοχή διέρχονται και παιδιά με ποδήλατα, σε μια περιοχή που αποτελεί εστία μόλυνσης και είναι επικίνδυνη για πολλούς λόγους.
Μόνο οργή προκαλεί αυτή η κατάσταση!
 
 Απέναντι σε αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες, η Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών διεκδικεί την άμεση αποκατάσταση του χώρου, με καθαρισμό και περιποίηση, έτσι ώστε να αποτελεί σημείο ασφαλείας της υγείας των ανθρώπων, αλλά και προστασία του ίδιου του περιβάλλοντος!
 
 Δεν ανεχόμαστε να αντικρυζουμε τέτοιες εικόνες σήμερα και θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσει αυτή η ασέβεια πάνω στις πλάτες του Σερραϊκού λαού!
 
 Στις 8 Οκτωβρίου, αναδεικνύουμε Δημοτική αρχή Σερρών την #Λαϊκή_Συσπείρωση και Δημαρχο την #Έλενα_Τούσκα (Lena Et), για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.