Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ακόμη ένα έργο τουριστικής προβολής

 


 
 
 
 
 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ακόμη ένα έργο τουριστικής προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στο πλαίσιο των Αυτόνομων Δράσεων Τουρισμού 2023.
Το έργο αφορά στο δημιουργικό, την κατασκευή και την τοποθέτηση τριών (3) τουριστικών πινακίδων σε ισάριθμα σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, στην κεντρική πλατεία της Πρώτης Σερρών και λίγο πριν την είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αμφίπολης.
Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των Αυτόνομων Δράσεων Τουρισμού της προηγούμενης χρονιάς (2022) τοποθετήθηκαν άλλες τρεις (3) τουριστικές πινακίδες στο Λιμανάκι της Κερκίνης, στο Οχυρό Ρούπελ, καθώς και στο Σπήλαιο Αλιστράτης.
Ο Νομός Σερρών αξίζει να ομορφαίνει και να αναδεικνύεται με κάθε τρόπο και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών εργάζεται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο, συνέχεια και συνέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.