Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Η Συμμαχια ....Οι εκλογές .. και το αυγο του Κολόμβου

 


 

 

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες .Και θα πρέπει εκει στην Συμμαχία να αναστοχαστουν για το πως θα πρέπει να κινηθούν . Τα επιτελεία που χαράσσουν την στρατηγική δεν στελεχώνονται από ανθρώπους που και δεν γνωρίζουν και δεν έχουν κερδίσει ποτέ εκλογές. Ήδη τα πρώτα δείγματα είναι ορατά δια γυμνού ομφαλμου .Την σιγουριά της νίκης αρχίζουν να την ¨΄βρέχουν ¨¨ οι πρώτες σταγόνες της αμφιβολίας .Καθώς κάποια από τα σαΐνια που περιστοιχίζουν τον αρχηγό της Συμμαχίας έχουν καταφέρει ( για να δικαιολογήσουν και την χρησιμότητα τους ) να τον διατηρούν σε κατάσταση πολιτικού πανικού .

Οι εκλογές κερδίζονται με κρύο αίμα και καθαρό μυαλό .Είδη που δεν ευδοκιμουν αυτή τη στιγμη στη χώρα των Συμμάχων 

Χρησιμο να θυμίσουμε την ιστορια με το αυγο του Κολομβου

Μια μέρα ο Κολόμβος γευμάτιζε στο σπίτι ενός Ισπανού ευγενή που ήθελε να του αποδώσει τα εύσημα μαζί και με άλλους παρευρισκόμενους. Γρήγορα θέλησαν να κάνουν τον Χριστόφορο να νιώσει άβολα. «Έχετε ανακαλύψει περίεργα εδάφη πέρα ​​από τη θάλασσα», είπαν. «Και τι μ’ αυτό; Δεν βλέπουμε τον λόγο που πρέπει να ειπωθούν τόσα πολλά. Ο καθένας μπορεί να πλεύσει στον ωκεανό και να κάνει τον περίπλου μερικών νησιών. Είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο».

 Ο Κολόμβος, κύριος, όμως δεν απάντησε, μόνο ζήτησε να του φέρουν ένα αυγό και απευθύνθηκε σε όλους: «Υπάρχει κανείς από εσάς, αξιότιμοι κύριοι, που να μπορεί να κάνει αυτό το αυγό να σταθεί όρθιο;»Ένας -ένας όσοι ήταν στο δωμάτιο δοκίμασαν την τύχη τους χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Το αυγό κατέληξε στον παμπόνηρο Κολόμβο ο οποίος έσπασε λίγο το κάτω μέρος του, δημιουργώντας μια οριζόντια επιφάνεια που ήταν ικανή για να σταθεί το αυγό όρθιο. «Κύριοι.. αυτό ήταν το πιο απλό πράγμα στον κόσμο ενώ το θεωρήσατε ακατόρθωτο. Αρκεί κάποιος να σας δείξει πως να το κάνετε.»τους είπε.

2 σχόλια:

  1. Για ποια σιγουριά νίκης;;;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν;;;Μάλλον δεν γνωρίζουν τι λέει η κοινωνία γιατί ποτέ δεν ήταν δίπλα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημοτικές εκλογές στον Δήμο Σερρών πλέον παίζονται. Η Μητλιαγκα συνεχώς κερδίζει έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.