Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΕ Σερρών : Οι παλιοι και οι νέοι

 




Εκτός των εκλογών για τους δήμους έχουμε και τις εκλογές για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Εκλογές που περνούν σε δεύτερη μοιρα , αφου το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στην μάχη που δίνουν οι υποψήφιοι (δήμαρχοι ,τοπικοι και δημοτικοί σύμβουλοι)  .

Σε οτι αφορά το ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης του Απόστολου Τζιτζικώστα .Η μάχη του σταυρού είναι ιδιαιτερα σκληρή .Αφού οι περιφερειακοί σύμβουλοι που θα εκλέξει η παράταξη στην ΠΕ Σερρών θα είναι δύο και με κάποιες προϋποθέσεις 3 ( απο πέντε που εξέλεξε το 2019 ).

Οι πέντε εκλεγμένοι Σπυρόπουλος, Καριπιδης, Μαλλιαρας , Μπαλαξης και Περιστέρη έχουν ένα προβάδισμα .Αλλα οπως με πληροφορεί ο σμπίρος οι υποψηφιότητες του πρώην δημάρχου Λευκώνα Θόδωρου Γεωργιάδη και του προέδρου της ΟΕΒΕΣΣ κ Σώτου Κοτσαμπα ¨¨περπατάνε ¨¨ .

Μια εφταδα λοιπόν που θα παλέψει για τις δύο ή τρεις εκλόγιμες θέσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.