Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : Συνάντηση Μητλιάγκα - Μαλλιαρά

 


 

 

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Σερρών  πραγματοποίησε  η υποψήφια Δήμαρχος  Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Στο επιμελητήριο τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς ο οποίος  συζήτησε με την κ. Μητλιάγκα για τις δράσεις και τους στόχους του Επιμελητήριου. Από πλευράς της η υποψήφια Δήμαρχος ανέφερε « Πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα και στη συνεργασία του Δήμου με το Επιμελητήριο και όλους τους φορείς για την επιχειρηματικότητα και οφείλουμε  να στηρίξουμε και να συνεργαστούμε γιατί το όφελος είναι αμοιβαίο».

 

 Στη συνέχεια της συζήτησης η επικεφαλής του συνδυασμού « ΕΝΤΟΣ» απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ανέφερε πως «ένας δήμος θέλει τους δημότες του να προσφέρουν, να έχουν ποιότητα ζωής και όλοι έχουν την ίδια στόχευση. Θέλουμε και είμαστε έτοιμοι  να σταθούμε κοντά σας σαν αρωγοί».

Από την συζήτηση – ενημέρωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Μαλλιαρά  με την κ. Μητλιάγκα  δεν έλλειψε και η αναφορά στα προβλήματα διαχείρισης που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ Σερρών. Ενώ ερωτηθείς ο κ. Μαλλιαράς για τη μη συμμετοχή του Δήμου στη SEREXPO απάντησε στην κ. Μητλιάγκα πως η επίσημη απάντηση από τον Δήμο μέσω εγγράφου που τους αποστάλθηκε   αναφερόταν πως υπήρξε πρόβλημα με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.