Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Πόσοι και ποιοι ¨¨τρούπωσαν ¨¨ στο Αυτοκινητοδρόμιο ????

 


 

 

 Η εταιρεία που έχει την διαχείριση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών είναι Α.Ε με τον δήμο Σερρών να διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο. Ως ΑΕ δεν υποχρεούται να αναρτά τις αποφάσεις στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Στα τέσσερα χρόνια της παρούσας δημοτικής αρχής στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ έγιναν προσλήψεις οι οποίες ειναι εκτός ΑΣΕΠ .Με οτι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί η διοίκηση να δημοσιοποιήσει τα ονόματα όσων προσλήφθηκαν .Γιατι στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ ακούγονται φήμες. Οτι μεταξύ των προσληφθέντων υπάρχουν συγγενείς και φίλοι των μελών του Δ.Σ .

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκπροσωπούν την αντιπολίτευση ο κ Παπαβασιλειου και ο κ Μιχτσογλου , η υποψήφια δήμαρχος κ Μητλιάγκα θα τοποθετηθούν επί του θέματος ?? 

 Θυμιζουμε τα μέλη του ΔΣ

 Ο  Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης αναλαμβάνει την προεδρία του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών ενώ διευθύνων σύμβουλος όπως είχε ανακοινωθεί στο δημοτικό συμβούλιο είναι ο κ. Θεόδωρος Βασιλακίδης.

Ο κ. Γιώργος Γούνας είναι αντιπρόεδρος Α’ του αυτοκινητοδρομίου ο κ. Βασίλης Παπαβασιλείου αντιπρόεδρος Β’, ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι Απόστολος Γιούρης, Δημήτρης Μιχτσογλου και ως εκπρόσωπος της ΛΑΜΣ ο κ. Μάριος Ζίχναλης.

 

3 σχόλια:

  1. Ο γιατρός Απόστολος Γιουρης παραιτήθηκε εδώ και ένα χρόνο για λόγους που ποτέ δεν μάθαμε.Μηπως θα έπρεπε να ασχοληθητε με αυτό;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσαφης όπως το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ. Το παίζει και δεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.